Co učitelkám do školky - změna třídy

1058
21.5.17 20:34

Co učitelkám do školky-změna třídy

Dobrý večer. Dcera chodí 2.rokem do škoky a v září ji nejspíš čeká přestup do třídy předškoláků ale ještě to není jisté, čili neodchází ještě do školy ale změní třídu a tím pádem i učitelky. Vloni na konci roku nesla klasicky květiny a čokolády a co letos? Chtěla by vzít něco na památku aby na ni učitelky nezapoměly ale mě nenapadá co takže uvítám jakoukoliv radu :)
Samozřejmě pokud by v této třídě zůstala tak by bylo po problému a řešila bych to až za rok, takže tipy se hodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
21.5.17 20:38

Já bych dala nějaký vlastnoruční výrobek, např. obrázek, nebo co sama dcerka vytvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30973
21.5.17 20:41

Ja bych zustala u tech kvetin a cokolad a odprostila bych se od stahy, aby na dite nezapomnely. Zapomenou tak jako tak, driv nebo pozdeji. Nezapomenout ma dcera na pani ucitelky, ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
21.5.17 20:42

@Adelka951 jj dcera chtěla namalovat ale říkám si aby pak učitelky neměly doma tuny obrázků a ve finále už za nějaký ten rok nebudou vědět kdo byla nějaká xxx co to namalovala (i když učily už mě a taky si mě pamatují dodnes :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.5.17 20:49

Víte kolik věcí a dárků by musely všechny učitelky doma mít? Já bych se asi zbláznila, kdybych měla někde skladovat všechny dárečky.
Když kytku, tak co nějakou v květináči? Bonsai? Olivu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
21.5.17 20:50

@Cuddy Nemusí to tak být. Moje máma šla vyzvednout moji dceru ze školky, učitelka na ní koukla a říká, že má dceru Báru (ségra nebyla žádnej sígr, normální holka). Prostě si ji po těch cca 30 letech stále pamatovala a mámu poznala hned :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.5.17 21:04

Ja bych dala nejakou drobnost, treba hrnek (klidne bych koupila obyc bilej a nechala dcerku at ho pomaluje, treba barvama na sklo) nebo nejakou mensi svicku, ale to uz neni takovy osobni, nebo mensi kyticku v kvetinaci, stojanek na tuzky, proste neco co si ucitelka muze nechat na stole a ma to na ocich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
21.5.17 21:18

Starší když přecházela do předškoláků vytvořila vázu a kytičkou. V papírnictví mají polystyrenové kužely, ty oblepila nějakými třpitkami a z papíru vytvořila květ a stonek byl ten chlupatý drátek.
Do stejné třídy teď chodí i mladší a tahle vázička stále stojí na komodě ve třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
21.5.17 21:25

U nás „frčí“ baličky s kvalitní kávou a čajem. Čokolády a kytek dostávají učitelky na konci roku dost. Ale fakt dobrý kafe a čaj ty naše vždycky ocenily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.5.17 21:36

Kafe, čaj, marmelády, bylinkové čaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.5.17 21:39

U nás hodně maminek kupovalo učitelkám andělíčky z křišťálového skla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
21.5.17 21:40

My nenosime nikdy kytky, tech maji milion. Za ty roky ve skolce dcera nesla uz nekolik darku, nosime i na Vanoce a vzdy co sni nebo vyuziji-kosmetiku Manufactura, cokoladove pralinky, pesto a kvalitni testoviny, latkovou skladaci tasku, sul do koupele co delala dcera, balicek z moje mlsani, sypany caj, orisky v cokolade… Proste co se vyuzije nebo sni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4968
21.5.17 21:46

Jestli je dcera sikovna, tak z vyse uvedenych bych ja jko ucitelka ocenila treba keramickou cedulku na dveře. Nebo my jsme ted doma delali se synem vesak. Koupila jsem dřevěný v obchode a on ho pomaloval. Je to praktické a dite do toho muze vtisknout neco ze sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.17 22:21

Jako učitelka na ZŠ musím říci zlaté květiny, jelikož když dostanete keramické blbiny nebo obrázky namalované nebo třeba svíčky, tak prostě co s tím? Je to milé, ale prostě doma pak nevím, co s tím dělat… Mě by se třeba líbilo nějaké dárkové balení čaje, pak se mi líbí i věci z látky (nějaká taštička, prostírání - ale ne vždy se trefíte do vkusu), nepohrdla bych ani čímkoliv domácím - marmeládou… A asi by mi ani nevadila nějaká hezká kniha např. s citáty ;-) Z drogerie nevím tam je to taky hodně různé, takže to leda nějaké hydratační mléko tělové, a asi by se mi líbilo i třeba jak jsou klíčenky nebo propisky se jménem ;-) A co taky vždy využiju je nějaký blok nebo zápisník.. Jinak zkuste https://www.modrykonik.cz/…-mi-dat-tip/

• Citovat
  • Upravit
1058
22.5.17 08:14

Všem děkuji za tipy :kytka: určitě si z toho vybereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin