Mamči poraďte, syn 10 mesicu, výjimečně potřebuji dát v autě lahev, jský průtok byste mi doporučili? 3 nebo 4? Syn není žádný extra jedlik.
Dekuji!
No tak když 4 je 6m+…
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, dcera při příkrmech kojena 2x denně, na roce už jen 1x denně (večer na uspání). Aktuálně teď na 14m měla rýmu, hůř se jí dýchalo,... Odpověď
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o radu. Skoro od začátku mě trápí velmi nepříjemná bolest prsou a bradavek, když mi vytéká mléko z prsou, takže... Odpověď
Dobrý den, dceři bude 5 měsíců a je plně kojena. Mám už 5. den nějakou chřipku a poslední dva dny mám možná málo mléka. Neberu žádné léky, piju... Odpověď
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je ještě možné prenaucit ditko z lahvičky na prso? Malá má nyní 7 měsíců.. ano už “ velké miminko “ se... Odpověď
Dobry den, chtela bych se zeptat na možnou příčinu, popr. reseni následující situace. Mam dite 5tydnu, kojim cca po trech hodinách. Malej se... Odpověď