Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Klidně to kombinuj, uvidíš jak na to bude reagovat, pokud by to vedlo k zácpě a nebo průjmu, tak to vysaď.
My máme taky Bebu a probiotika dávám Biogaia, ani jsem si nevšimla, že by se neměly ![]()
Nicméně malá bude mít 4 měsíce. Na koliky netrpí, takže až dodělám baleni probiotik, tak už další nasazovat nebudu. Pediatr doporučil dávat jen první měsíce, že pak je to zbytečná chemie do těla, samozřejmě jen v případě, když je miminko bez problémů. Jinak na bolesti bříška jsem dávala BabyCalm kapičky a hodně nám pomohly. Jsou na přírodní bázi ![]()
@Markéta188 No ja davam taky biogaiu jenze máme furt koliku tak sem chtela zkusit jina probiotika..tj. Biopron a tak se pise ze nedavat dalsi k tomu..tak nevim zda se ta Beba pocita taky jako probiotika kdyz v ni neco je..to jsem jeste neslysela ze probiotika jsou chemie. Ja slysela naopak ze jsou moc zdravi a v lékárně mi doporučili at je jim taky ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta188 No ja davam taky biogaiu jenze máme furt koliku tak sem chtela zkusit jina probiotika..tj. Biopron a tak se pise ze nedavat dalsi k tomu..tak nevim zda se ta Beba pocita taky jako probiotika kdyz v ni neco je..to jsem jeste neslysela ze probiotika jsou chemie. Ja slysela naopak ze jsou moc zdravi a v lékárně mi doporučili at je jim taky
Ano jsou, můj pediatr je stará škola ![]()
Dal by klidně už 4 měsíční jogurt, místo probiotik ve formě kapek. Ten nám nedovolil ani pomalu mořskou sůl do nosu ![]()
Já bych klidně ten biopron s tou bebou dávala. Rozhodně to nemůže nijak zásadně uškodit. V té bebě těch kultur bude minimálně ![]()
@Anonymní píše:Žádný. Už tam je L. Reuteri. Zvlášť vitamin D. Na koliku si zkus pomoct Babycalmem a Espumisanem (kromě všech ostatních metod). Nám teda pomohlo hlavně změnit samotnou Bebu.
Ahoj, davame bebu ha a ta ma v sobe nejake bakterie L. Reuteri nebo co..a koupila jsem biopron a vit. D a v pribalovem letaku pisi neuzivat s dalsimi probiotiky. Tak ja nevim zda mu mohu k mlicku dat davku toho biopronu nebo ne? Co davate k BeBě za probiotika? Maly ma koliku..tak furt neco lovim co by mohlo pomoct. Dekuji.
Ni nepomaha ani espumisan aby baby calm..a hodne lidi dava biogaiu i bebu..ale chci ji vymenit za ten biopron a nevim zda mohu..
@Anonymní píše:
Ni nepomaha ani espumisan aby baby calm..a hodne lidi dava biogaiu i bebu..ale chci ji vymenit za ten biopron a nevim zda mohu..
A kolik espumisanu davas? Pet kapek podle letaku? To je nic. Dej 10-15. Pak mozna uvidis efekt, a davat teda na zacatku jidla. A pokud teda si zkusila uplne vse a nic nepomaha, tak si pomoz rektalni rourkou, nekdo proste bez ni neprezije nez to skončí kolem toho tretiho, nekdy i čtvrtého (se zavedenim prikrmu) mesice. Biopron neublizi, jenom si nemyslim, ze ti teda pomuze. Ten L. Reuteri je specialne napestovany na ty koliky a kdyz ho jite dostatečne denne v mliku, tak k cemu dalsi
nebo jine mliko bez probiotik a davej Biopron. Stejne je to alchymie, ktera jednoho dne skonci. Napriklad u nas to byl takovy extrem, ze nic nez rourka proste nepomohla.
Ahoj, davame bebu ha a ta ma v sobe nejake bakterie L. Reuteri nebo co..a koupila jsem biopron a vit. D a v pribalovem letaku pisi neuzivat s dalsimi probiotiky. Tak ja nevim zda mu mohu k mlicku dat davku toho biopronu nebo ne? Co davate k BeBě za probiotika? Maly ma koliku..tak furt neco lovim co by mohlo pomoct. Dekuji.