Beba + probiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.22 23:20

Beba + probiotika

Ahoj, davame bebu ha a ta ma v sobe nejake bakterie L. Reuteri nebo co..a koupila jsem biopron a vit. D a v pribalovem letaku pisi neuzivat s dalsimi probiotiky. Tak ja nevim zda mu mohu k mlicku dat davku toho biopronu nebo ne? Co davate k BeBě za probiotika? Maly ma koliku..tak furt neco lovim co by mohlo pomoct. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
2.5.22 23:24

Klidně to kombinuj, uvidíš jak na to bude reagovat, pokud by to vedlo k zácpě a nebo průjmu, tak to vysaď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5863
3.5.22 06:56

My máme taky Bebu a probiotika dávám Biogaia, ani jsem si nevšimla, že by se neměly :D
Nicméně malá bude mít 4 měsíce. Na koliky netrpí, takže až dodělám baleni probiotik, tak už další nasazovat nebudu. Pediatr doporučil dávat jen první měsíce, že pak je to zbytečná chemie do těla, samozřejmě jen v případě, když je miminko bez problémů. Jinak na bolesti bříška jsem dávala BabyCalm kapičky a hodně nám pomohly. Jsou na přírodní bázi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 10:13

@Markéta188 No ja davam taky biogaiu jenze máme furt koliku tak sem chtela zkusit jina probiotika..tj. Biopron a tak se pise ze nedavat dalsi k tomu..tak nevim zda se ta Beba pocita taky jako probiotika kdyz v ni neco je..to jsem jeste neslysela ze probiotika jsou chemie. Ja slysela naopak ze jsou moc zdravi a v lékárně mi doporučili at je jim taky :D

• Citovat
  • Upravit
5863
3.5.22 10:22
@Anonymní píše:
@Markéta188 No ja davam taky biogaiu jenze máme furt koliku tak sem chtela zkusit jina probiotika..tj. Biopron a tak se pise ze nedavat dalsi k tomu..tak nevim zda se ta Beba pocita taky jako probiotika kdyz v ni neco je..to jsem jeste neslysela ze probiotika jsou chemie. Ja slysela naopak ze jsou moc zdravi a v lékárně mi doporučili at je jim taky :D

Ano jsou, můj pediatr je stará škola :mrgreen:
Dal by klidně už 4 měsíční jogurt, místo probiotik ve formě kapek. Ten nám nedovolil ani pomalu mořskou sůl do nosu ;)
Já bych klidně ten biopron s tou bebou dávala. Rozhodně to nemůže nijak zásadně uškodit. V té bebě těch kultur bude minimálně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 10:50

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
758
3.5.22 11:23
@Anonymní píše:
Ahoj, davame bebu ha a ta ma v sobe nejake bakterie L. Reuteri nebo co..a koupila jsem biopron a vit. D a v pribalovem letaku pisi neuzivat s dalsimi probiotiky. Tak ja nevim zda mu mohu k mlicku dat davku toho biopronu nebo ne? Co davate k BeBě za probiotika? Maly ma koliku..tak furt neco lovim co by mohlo pomoct. Dekuji.
Žádný. Už tam je L. Reuteri. Zvlášť vitamin D. Na koliku si zkus pomoct Babycalmem a Espumisanem (kromě všech ostatních metod). Nám teda pomohlo hlavně změnit samotnou Bebu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 12:32

Ni nepomaha ani espumisan aby baby calm..a hodne lidi dava biogaiu i bebu..ale chci ji vymenit za ten biopron a nevim zda mohu..

• Citovat
  • Upravit
758
3.5.22 17:29
@Anonymní píše:
Ni nepomaha ani espumisan aby baby calm..a hodne lidi dava biogaiu i bebu..ale chci ji vymenit za ten biopron a nevim zda mohu..

A kolik espumisanu davas? Pet kapek podle letaku? To je nic. Dej 10-15. Pak mozna uvidis efekt, a davat teda na zacatku jidla. A pokud teda si zkusila uplne vse a nic nepomaha, tak si pomoz rektalni rourkou, nekdo proste bez ni neprezije nez to skončí kolem toho tretiho, nekdy i čtvrtého (se zavedenim prikrmu) mesice. Biopron neublizi, jenom si nemyslim, ze ti teda pomuze. Ten L. Reuteri je specialne napestovany na ty koliky a kdyz ho jite dostatečne denne v mliku, tak k cemu dalsi :nevim: nebo jine mliko bez probiotik a davej Biopron. Stejne je to alchymie, ktera jednoho dne skonci. Napriklad u nas to byl takovy extrem, ze nic nez rourka proste nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová