Průjem po Nutrilonu advanced 1

Anonymní
29.4.22 22:13

průjem po Nutrilonu advanced 1

Ahoj,

syn ma dva mesice a je plne na UM. V pondeli jsme zacli (po neuspechu ze Sunarem) Nutrilonem Advanced.
Posledni 2 dny, ma 3× denne ridkou stolici.
Prujem po mliku?
Ptam se proto, ze ty posledni dny dost slinta a ma porad ruce v puse. Zuby? Souvisi s timto ten prujem? Teplotu nema. Navic mi dnes pres den moc nespal. Neplace, jen tak knuci.
Zajima me jestli to je mlikem, zda mam jeste pockat jestli se stolice upravi, nez zkusim jine UM - mam jeste koupeny obyc Nutrilon.

:nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
29.4.22 22:19

Na nové UM si mimčo musí zvyknout. Doporučuje se neměnit hned, ale dát tomu minimálně 2 týdny. Třeba si jen zvyká a po tom týdnů to bude v pohodě.
Nebo kdyby sis myslela, že to není normální, tak zavolej pediatrovi ohledně dalšího postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.22 22:32
@Paní.Norrisová píše:
Na nové UM si mimčo musí zvyknout. Doporučuje se neměnit hned, ale dát tomu minimálně 2 týdny. Třeba si jen zvyká a po tom týdnů to bude v pohodě.
Nebo kdyby sis myslela, že to není normální, tak zavolej pediatrovi ohledně dalšího postupu.

a co to slintani a ruka v puse? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6012
29.4.22 23:21
@Anonymní píše:
Úplně normální. Ve 2 měsících miminka zjišťují, že mají ruce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
30.4.22 06:04
@Anonymní píše:

Jak už psala @Markéta188 . Neznám mimino, co by to nedělalo - zkoumají, objevují, ochutnávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.6.22 19:54

Jak to dopadlo?

Ahoj, můžu se zeptat jak to dopadlo s mlékem? Přešel průjem? měnila jsi mlíko? Jaký jsi vybrala? Teď je syn šesty den na Nutrilonu a máme 3 až 4 dny průjem. Počkám čtrnáct dní jak se radí, ale zajímá mě jak to dopadlo u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.22 20:00

Ahoj. presla jsem pak po tydnu na Bebu. ta ho silene ucpala…tak jsem po 3'dnech sla znovu do Nutrilonu…za tyden se to srovnalo, ted ma ridkou stolici jednou za 2-3 dny, prdi normalne, brisko mekke ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová