Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@borovaSiška je to zvláštní, ano do emailů mi to též nepřišlo. Musela jsem zadat svůj email znovu na stránkách
ale mě osobně vyhovuje. Příjemná vůně a vlasy po usušení jsou měkké a hladké
ale jako vždy, 100 lidí 100 chutí ![]()
@Sebby píše:
Tady je fotka mého složení
Složení naprosto šílené, tohle kolem přírodního složení ani neprošlo. Naopak jsou tam látky velmi špatné např. Cocamide DEA nebo Methylisothiazolinone.
Methylisothiazolinone (MIT, MI) je heterocyklická organická sloučenina používaná jako konzervační látka v kosmetice a výrobcích osobní hygieny. Jedná se o bezbarvou čirou kapalinu s mírným zápachem, která je zcela rozpustná ve vodě. MIT je považován za velmi silný kontaktní alergen. V přírodní bio kosmetice je zakázány.
Já ho měla a za mě Ok. Nečekala bych od toho zázraky, ale kvalitní šampon to je:-)
@Petrusee.h do kvality to má kilometry daleko, přesně ty dvě složky, co zmiňují výše se ve kvalitní, přírodní kosmetice nevyskytují. Tohle je předražený drek dle složení, a podobný naleznete v drogerii za zlomek ceny. A právě cocamide DEA dočasně způsobí jakoby zlepšení, ale pro naše zdraví bych ho nazvala spíše DEAD.
dříve jsem neřešila až měla dcerka ekzémy, začala jsem se dívat na složení a když jsem tyto dvě a ještě další vyřadila ekzémy dcerka nemá. Samozřejmě každého věc, co používá, jen prostě všechny tyto rádoby přírodní produkty, prodejne jen přes net, bez uvedeného složení většinou stojí za starou beru.
@Nutella můžu take poprosit o složení šamponu a kondicionéru? Děkuji.🙂
Zkusila jsem objednat, vlasy po umití jemné a hladké. Šampon voní hezky ale jinak žádný zázrak. Složení šamponu a kondicionéru. A výsledek jejich testu.
@LenkaBru Dobrý večer. Šampon nemá žádné recenze, raději bych se do toho nepouštěla. Z vlastní zkušenosti Vám mohu doporučit šampony Alfapart - kolekce Semi di Lino. Mají na výběr šampony pro různé typy vlasů. I složení je velmi příjemné. Doporučuji ale objednávat pouze z této webové stránky:
https://www.revolutionhair.cz/…semi-di-lino
Z jiných stránek hrozí ředění šamponů a úprava složení. Ja je používám druhým rokem a jsem maximálně spokojená. Mrkněte třeba na internet, určitě najdete pozitivní recenze..
Zdravím,
já si ho také objednala jako takovou naději a nadšení, že je to personalizované a konečně jsem to našla. Použila jsem ho jednou a po přečtení složení mi leží v koupelně…
Nedávno jsem narazila na to, že kúra s lístků kari+kokosový olej, občas i odvar z pískavice, dokážou s vlasy udělat ne přímo zázraky, ale dost zlepšit jejich kvalitu, pevnost a po nějaké době by po tom měly i pomalu růst vlasy (obnovit se).
Jelikož mám i trochu kouty, jemné vlasy, které se umývám obden, tak jsem to prostě zkusila a nelituji toho, jen to chce prostě čas a aplikovat aspoň 2× do týdne
Vlasy se opravdu zlepšily, dokonce se mi tak nemastí a na dotek jsou pevnější. Dávala jsem si olejíček zatím 3×. Jen pozor, jestli by někdo byl alergický na tohle koření.
Tak snad to taky pomůže ![]()
Ahoj, šampón jsem objednala, chtěla jsem ten zázrak vyzkoušet. Už je to déle, ale od té doby mi leží ve skříni a nevím jestli ho nemám vyhodit. Dráždil mi pokožku hlavy a měla jsem z něj více lupů než předtím. Za mě vyhozené peníze a rozhodně nedoporučuji. ![]()
Šampon jsem si objednala. Krásně voní. vlasy mám barvené porušení, ale rychle se mastí. S tímto šamponem jsou mastnejsi daleko rychleji…a hlavně pak z nich něco po uschnutí vytvořit, to je nadlidský výkon. Nejde natupirovat. muzete udělat jen culik
Dobrý den můžu poprosit o fotku složení oranzoveho šamponu? Děkuji předem za odpověď s pozdravem Jelínková
Jestli to není něco podobného jako Function of Beauty - také personalizovane šampony a kondicionery. Před pár lety jsem se nechala zlákat vidinou zlepšení kvality vlasů, ale vyhodila jsem lahvičky napůl plné, protože jsem po nich začala mít lupy, na které jsem nikdy netrpela, a celkově jsem z vlasů neměla dobrý pocit. Holt jsem se smirila s tím, že z mých krepatych vlasů mi hezké udělá jen můj kadernik
Podotýkám, že doma používám stejné přípravky, jako on, ale i tak nikdy nedosahnu požadovaného „looku“.
Nebudte blazni, preci neuverite nejake reklame a podivnym komentarum, ze po prvnim pouziti maji zazracne uzdrave a pevne vlasy. Je to predrazeny produkt s tragickym slozenim, ktere ani nechteji ma strankach verejne uvadet.
Dobrý den, já jsem šampón, kondicionér a péči, objednala dceři která opravdu má problém s výběrem takových výrobků. Vlasy má hodně husté, kudrnaté, tvrdé a suché. Zatím nejlepší finančně dostupný výrobek, tak že spokojenost.Na základě toho jsem si též udělala jejich kvíz, a objednala si, jsem moc zvědavá, mám citlivou pokožku, kde co mi nesedí, ![]()