Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Přidávám se k negativnímu hodnocení.
NENÍ to ani zdaleka přírodní šampon, spiš chemický koktejl.
Mám jemné mastné vlasy a šampon to ještě zhoršil. Lituji vyhozených peněz! ![]()
Já taky přidávám jednu negativní recenzi. Už několik let používám kvalitní vlasovou kosmetiku z kadeřnictví. A zrovna mi docházel šampon a kondicionér, pozdě večer brouzdám na netu…a nevím co mě to popadlo, asi jsem podlehla té masivní reklamě a miliardě neskutečně pozitivních recenzí. Po prvním umytí celkem ok, ale po asi měsíci používání fakt špatné. Je to šmejd, mám teď nepěkné a nezdravé vlasy, Pruvidu hážu do koše a doufám, že se mi návratem k ověřené kosmetice (používám od Paul Mitchell) podaří zvrátit napáchané škody.
Za mě také negativní zkušenost.
Používám asi týden. Do dotazníku jsem uvedla, že mám mastici se vlasy a problém s lupy. Výsledkem používání tohoto šampónu je, že vlasy sice vypadají na pohled o dost lépe, ale mastí se rychleji než předtím a lupy se mi zhoršily. Takže určitě nedoporučuji.
@Sebby píše:
Tady je fotka mého složení
Hmm… takže sr@čk@. Ale děkuji, také jsem chtěla objednat, teď už neobjednám ![]()
Taky mě šampon zklamal a to velmi, uvažuji o podání podnětu české obchodní inspekci. Pokud se chce ke mě někdo přidat a taky podat podnět, tak si dávejte pozor na volbu slov aby vás nemohli napadnout za tvrzení, za domnívání vás soudně napadnout nemohou. Upřímně, když těch podmětů bude víc, bude to jen lepší. Navíc zde mám podezření že Pruvida si vyrábí fake recenze, ale na 100% se to z možných právních důsledků bojím tvrdit. Tito podnikatelé jsou dle mě zrůdy, to je jediné za čím si stojím, protože jejich reklama na mě zapůsobila velmi manipulativně a žrejmě nejsem sama. Když k tomu přidám to jak vnímám jejich obchodní taktiku a ještě si vzpomenu na šok že složení… Nikdy víc…
Ahojte 🙂
Já se nechala přesvědčit, vyplnila dotazník o vlasech, za pár dnů přišlo. Šampon, kondicionér a péče o vlasy. Jsem opravdu velmi mile překvapena, vlasy mám po nich krásné, strašné se mi nastolí, musela jsem často umývat, to se srovnalo, nemám je rozlitany do všech stran, voní, konečně bez lupů 🙏 (zatím),používám už téměř 2mesice a ubylo trochu 🙂 Vím, že až jednou dojde a budu stále spokojená, objednám znovu 🙂
Holky nemáte svoji kadeřnici? ja dělám 21 let v oboru a to složení je opravdu jen o nalákaní lidí, nejlepší je oslovit svoji kadeřnici, ta Vaše vlasy musí znát perfektně, vybírám podle kvality vlasu a dělám procedury, přesně co vlasy potřebuji, pokud Vás něco zajímá, klidně se ptejte, pokud budu na příjmu odepišu nebo pište na fcb, Salon Renáta Havířov nedělám to pro reklamu, lidí mám spoustu, ale radši poradím, z mých zkušeností, než aby firmy vydělávali na neznalých.
Dobrý den, též jsem si objednat a používám asi cca 2 měsíce a žádné výsledky…kolečky zničené…
Reklamy na mě skáčou pořád a snad všude, našla jsem vaši diskuzi a tento článek: https://ryl-recenz.webnode.cz/…jak-vybirat/ a mohu teda říct že Pruvida za mě ne. Kde se tedy berou ty krásné recenze? :/
Dle článku na ryl-recenz už aspoň trochu vím po čem budu příště koukat ![]()
@LenkaBru píše: Více
Ahoj ja dnes poprve umyvala takze nemuzu hodnotit ale uzasne voni a dobre se rozcesava takze za me super