Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Máte někdo zkušenost s knižními průvodci od nakladatelství Lonely Planet? Potřebuji si objednat nějakého průvodce po Anglii a na tyto průvodce jsem slyšela samou chválu. Bohužel nemám možnost jet se na něj podívat do kamenné prodejny, navíc je málokde mají. Strávil jste s tímto průvodcem někdo dovolenou? Jsou informace v něm obsažené opravdu praktické a užitečné? Předem díky za vaše zkušenosti.
Meli jsme na Indii (a manzel s tim teda jeste procestoval JAm) - jsou fakt dobry, oprvadu prakticke informace, jako by ti je rekl nejaky znamy. Vcetne odjezdu autobusu, levnych hotelu a podobne. da se pujcit i v knihovne, ale je dobre mit nejnovejsi vydani.
@Pudloslava píše:
Meli jsme na Indii (a manzel s tim teda jeste procestoval JAm) - jsou fakt dobry, oprvadu prakticke informace, jako by ti je rekl nejaky znamy. Vcetne odjezdu autobusu, levnych hotelu a podobne. da se pujcit i v knihovne, ale je dobre mit nejnovejsi vydani.
Heh, my do Číny brali 5 let starýho, taktéž z knihovny a nechytali jsme se ani s hotely, natož s odjezdy autobusů. Ono ale ani cestovatelé, co měli aktuální verzi, se nechytali. Za to ale nemoh průvodce, prostě v Číně se ty hotely měnily fakt ze dne na den snad ![]()
Jinak průvodce je fakt dobrej, praktickej, bylo tam třeba i jak se ukazují číslovky na prstech, což je v Číně zrádné.
Takže já také doporučuji ![]()
@Mysina kupovala jsem si teď 4 pro pracovní účely a opravdu jsou kvalitní ![]()
@Mysina já mám itálii a super
nic jiného nebylo třeba, jsou tam mapy, všechny důležité údaje, kontakty, na co si dát majzla, co je kde zajímavého atd.. za mě jen chvála ![]()
Já si půjčovala před osmi lety do Karibiku a bylo to vynikající.