Průvodce Lonely Planet - jsou užitečné?

400
13.8.13 19:10

Průvodce Lonely Planet

Ahoj. Máte někdo zkušenost s knižními průvodci od nakladatelství Lonely Planet? Potřebuji si objednat nějakého průvodce po Anglii a na tyto průvodce jsem slyšela samou chválu. Bohužel nemám možnost jet se na něj podívat do kamenné prodejny, navíc je málokde mají. Strávil jste s tímto průvodcem někdo dovolenou? Jsou informace v něm obsažené opravdu praktické a užitečné? Předem díky za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
13.8.13 19:30

Meli jsme na Indii (a manzel s tim teda jeste procestoval JAm) - jsou fakt dobry, oprvadu prakticke informace, jako by ti je rekl nejaky znamy. Vcetne odjezdu autobusu, levnych hotelu a podobne. da se pujcit i v knihovne, ale je dobre mit nejnovejsi vydani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.8.13 19:38
@Pudloslava píše:
Meli jsme na Indii (a manzel s tim teda jeste procestoval JAm) - jsou fakt dobry, oprvadu prakticke informace, jako by ti je rekl nejaky znamy. Vcetne odjezdu autobusu, levnych hotelu a podobne. da se pujcit i v knihovne, ale je dobre mit nejnovejsi vydani.

Heh, my do Číny brali 5 let starýho, taktéž z knihovny a nechytali jsme se ani s hotely, natož s odjezdy autobusů. Ono ale ani cestovatelé, co měli aktuální verzi, se nechytali. Za to ale nemoh průvodce, prostě v Číně se ty hotely měnily fakt ze dne na den snad :roll:
Jinak průvodce je fakt dobrej, praktickej, bylo tam třeba i jak se ukazují číslovky na prstech, což je v Číně zrádné. :mrgreen: Takže já také doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.8.13 19:43

@Mysina kupovala jsem si teď 4 pro pracovní účely a opravdu jsou kvalitní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 19:49

@Mysina já mám itálii a super :palec: nic jiného nebylo třeba, jsou tam mapy, všechny důležité údaje, kontakty, na co si dát majzla, co je kde zajímavého atd.. za mě jen chvála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.8.13 20:01

Já si půjčovala před osmi lety do Karibiku a bylo to vynikající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí