Dovolená s 6měsíčním miminkem

130
13.8.13 08:47

Dovolená s 6-ti měsíčním miminkem

Ahoj maminky,
máte některá zkušenost s dovolenou s 6-ti měsíčním miminkem? Chtěli bychom jet na krátkou dovolenou na tři noci, někam blízko, max. 2hod. cesty do hotelu v Čechách. Kamarádka vyprávěla, že jejich známým miminko plakalo změnou prostředí, postýlky atd.. Tak z toho mám teď strach, nerada bych rušila okolní hosty a traumatizovala miminko.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
13.8.13 08:48

Pochybuju. 6 měsíčnímu miminku je putna kde spí. Hlavně že je co jíst a je tam máma. V klidu bych jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.8.13 08:49

Risk je zisk…mě malá nespí ani když jedem k rodičům…každé mimi je jiný. Třeba bude v pohodě a dovču si užijete…já jsem nervozní, když někam jedem nemám to svoje a nejsem moc v klidu, ale někdo je zvyklý cestovat od malinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
13.8.13 08:55

Můj prcek od malička spí tam kde je pro něj připravená nějaká postýlka…je mu úplně jedno v jaké místnosti, zemi nebo na jakém kontinentu :mrgreen: Ale je to dítě od dítěte…musíš to vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
13.8.13 09:03
Ahoj. A uz jste nekde byli, aspon na vikend? Kazdy miminko je jiny. Nekterym detem je jedno, kde spi, ale treba nas malej proplace pul dne, i kdyz se snazim drzet se rezimu, je rozhozenej.
Ale mozna je to tim, ze kdyz jedem k rodicum, jde z ruky do ruky a na to neni moc zvyklej.. Vyzkousela bych ten vikend nekde a podle toho se rozhodla. ;-)
@Chelsa píše:
Ahoj maminky,
máte některá zkušenost s dovolenou s 6-ti měsíčním miminkem? Chtěli bychom jet na krátkou dovolenou na tři noci, někam blízko, max. 2hod. cesty do hotelu v Čechách. Kamarádka vyprávěla, že jejich známým miminko plakalo změnou prostředí, postýlky atd.. Tak z toho mám teď strach, nerada bych rušila okolní hosty a traumatizovala miminko.Díky
  • Citovat
  • Upravit
LuckyKid
13.8.13 09:05

Jo ted ctu poradne, ze chcete na 3 dny, tak to je ten vikend no… :-D

• Citovat
  • Upravit
820
13.8.13 09:07

S 6měsíční jsme jeli na dovolenou 1 000 km v autě a vše v pohodě - cesta autem (ta je náročná až u staršího), adaptace a i sama dovolená. Bylo to celé moc fajn, šla bych do toho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
13.8.13 09:10

Jeli jsme a v pohodě, a to malý neměl ani postýlku, spal v kočárku (roan).Ty znáš nejlíp své dítě, tak víš jak reaguje na změny. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.8.13 09:24

Jen je¿dte, my byli už s 2 mesicni letecky u prarodičů, pak v 6 měsících znova. Nám dost spala jako malá, takže i na cestách, zato teď (v 10 měs.) se cestovat prakticky nedá, protože po půlhodině v autosedačce se nudí a řve, tak sedíme doma :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí