Prvňáček přetahuje

Anonymní
17.9.23 15:59

Prvňáček přetahuje

Uplynuly teprve 2 týdny školy a prvňáček už měl výtku od paní učitelky k nedokonale vybarvenému obrázku (za mě nic hrozného a nemyslím, že by to cíleně odfláknul) a nyní už říká u vybarvování, že je to jedno, že stejně bude přetahovat. Vysvětlujeme trpělivě, že se to teprve učí a důležitá je snaha. Ale stejně, jak u vás motivují učitelky prvňáčky? Už vám opravují červeně do sešitu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
17.9.23 16:12

Dosla bych na pokec za soudruzkou.
Krapet prehani, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
17.9.23 16:16

Pani ucitelka at se jde bodnout. Presne to bych ji rekla a k tomu predlozila RVP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
17.9.23 16:30

Mě za tohle motivovala učitelka 2 na vízo… Nemusím říkat, že od té doby nemám kreslení, malování a tyhle ty výtvarné věci, „ohromně“ ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.9.23 16:34

No mě to pěkně štve, můj syn dostal v první třídě spec školy z vychov dvojky.
To mě totálně 9dradilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3562
17.9.23 16:47
@Anonymní píše:
Uplynuly teprve 2 týdny školy a prvňáček už měl výtku od paní učitelky k nedokonale vybarvenému obrázku (za mě nic hrozného a nemyslím, že by to cíleně odfláknul) a nyní už říká u vybarvování, že je to jedno, že stejně bude přetahovat. Vysvětlujeme trpělivě, že se to teprve učí a důležitá je snaha. Ale stejně, jak u vás motivují učitelky prvňáčky? Už vám opravují červeně do sešitu?

No jo pí uč je důležitá. :roll: šla bych za ní hodit řeč. Možná ještě lépe, jestli máš chlapa. Ať ji trochu polichoti a rázem syn bude nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
17.9.23 16:50

Dcera pěkně jeden úkol odflakla, jako za mě fakt hrůza. Místo razítka “velmi pěkné” dostala “pěkné”, takže tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
17.9.23 17:14

To je děs, šla bych to řešit. Výborná motivace, fakt jak z učebnice!
Můj syn taky přetahuje, ta kresba, překreslení, vybarvování je to hodně mimo výsledek, a dostává hodnocení typu:originální, skvělý výsledek, snažil ses hodně, je to vidět.
A jeho to pak baví, zlepšuje se. Ve školce kvůli těmhle hloupejm hodnocením a srovnáváním odmítal kreslit a tvořit cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.9.23 18:38

Starší syn měl u každého vybarvování červeně „Nepretahuj!“ nebo „Vybarvuj pečlivěji!“. V pisance měl taky červeno. Učitelka ho motivovala špatnými známkami. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6055
17.9.23 18:46
@Anonymní píše:

Také bych za soudružkou došla a těch titulů, co by dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6055
17.9.23 18:48

Některé učitelky jsou fakt strašné. Tu nejstrašnější jsem měla já v první třídě. Takovou kdyby měly mé děti, tak na ní podám trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2658
17.9.23 18:58

U nás pro změnu mají nějaký systém jedniček s více a méně podtrženími. Ještě jsem do toho nepronikla, ale pro děti je to asi lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí