První botičky Adidas, nebo celokožené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1977
27.2.14 14:48

První botičky adidas nebo celokožené?

Ahoj maminky chtěla bych se zeptat jaký máte názor na první botičky? Moc se mi líbí takové ti miny adidasky na dětech, ale zároveň mám dilema jestli jsou jako první botičky ideální a není lepší koupit celokožené zdravotní botičky s pevnou patičkou? :think: Myslíte, že se ty adidasky vyrovnají kvalitě kožených botiček? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
27.2.14 14:51

Adidas jsou taky kvalitni botky, zkus si tu paticku porovnat, i adi je maji pevne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.2.14 14:52

@Ivulka88 Ahoj, za mě raději kožené a kotníčkové, nevím jaké adidasky myslíš, jestli capáčky nebo už boty. Ale i tak ono je důležité na tu alespon první chůzy pevné kotníčkové boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
27.2.14 14:52

První boticky urcite Adidas neeeeee! Kupte celokožené šnětovací kotnikové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
27.2.14 14:55

@EvaG No to jsem právě myslela, chci to na první krůčky a adidasky jsem ani kotníčkové neviděla a zdá se mi že jsou lepší na ty první krůčky ty kotníčkové, že líp drží nožku. Tak se ptám jestli máte zkušenosti… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
27.2.14 14:55

@Ivulka88 no adidasky a jim podobné mají strašně tvrdou podrážku tu neohneš :? a jako první fakt ne, koukni na superfity, malá má úzkou nohu tak i richtry a dneska přišly ecca a to je ještě něco jiného než superfity, strašně lehoučké. ty adidsky jsou dost těžké takže pro dítě to je hodně nepohodlné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
27.2.14 14:56

Já řeším zrovna to samé, koupě prvních botiček, myslím tím na chození, ale adidas mi přijde spíš jako modní značka, než kvalitní obuv, za mě kotníčkové kožené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
27.2.14 14:56

@Radka1979 Určitě dám přednost kvalitě před estetikou, ale dnes už se dají koupit i moc pěkné zdravotní botky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
27.2.14 14:57

@Ivulka88 úplně první jsou nej pegresky, vhodné i dítě ještě hodně leze ;) a v ničem to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
27.2.14 14:57

@Markéta80 Děkuji to jsem potřebovala slyšet nikdy jsem ty boty neměla ani v ruce. Takže jedině celokožené kotníčkové botečky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.2.14 14:58

@Ivulka88 zkušenosti mám, jednak jako prodavačka adidasek, i na školení nám školící nedoporučovali vůbec pro první krůčky, ale že si to zákazníci žádají, tak proč by je neprodávali a také nám říkali, že už dávno neplatí nike a adidas rovná se kvalita.
A jako matka dítěte co se synem prošla rhb, tak opravdu doporučovali jen kožené, kotníčkové. Alespon pro ty první krůčky, aby ten kotníček se zpevnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
27.2.14 14:59

@donaga No značku neřeším ani nevím jaká je nej. Prostě asi navštívím dětskou obuv a uvidím co bude pasovat. 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.2.14 15:01

Právě proto jsem se ptala, jako jeslti capáčky, kdy to dítě má na ozdobu a nechodí, tak nevidím v tom problém. Ale na ty první krůčky, je lepší oželit estetiku, proti kvalitě, pak takových adidasek se nakoupíš až ti to bude lézt krkem někde okolo 6 let. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.2.14 15:10
@donaga píše:
Zkus i zdravotnické potřeby, někdy tam mají hezké botky.

Ano, i my jsme měli první botičky, capáčky, ze zdravotnických potřeb. Opravdu se tam dají vybrat i pěkné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
27.2.14 15:10

@Markéta80 @Micink @Andy27 @donaga @EvaG Maminky a kdy je tak nejvhodnější tady tu první obuv koupi? V kolika měsících jste kupovali první botky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková