Jarní polobotky, už mají v obchodech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
25.2.14 19:18

jarní polobotky

Chci klukovi 2,5 roku kupovat brzo jarní boty. Zatím mu vloni stačili jedny. Letos už budou potřeba dvoje. Jedny na ven a druhý sváteční-mudr., nákup, návštěva.
Chci koupit jedny kvalitní-na ven, ztráví tam v létě opravdu celý den, domů jde jen na záchod. Druhý jen obyč-použije je tak 2* do týdne na chvilku.
Podle kámošek jsem padlá na hlavu-nechat ho zničit kvalitní boty a obyč dát na svátek. Oni to dělají opačně. No a pak ty kvalitní, neznićený boty nechají pro sourozence.
To pak ty kvalitní boty ztrácí význam ne? Když celý den lítá dítě ve šmejdech. :think: no a jen občas obuje ty kvalitní.

Dotaz 2. Nevíte jestli už mají v obchodech jarní boty? Kluk nemá žádný a v zimních už se mu potí nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25075
25.2.14 19:24

@goldenka To, co píšeš se mi zdá logický. Ale naše stejně stará bude mít teda jen jedny (snad se vejde do těch, co jsme kupovali na jaře). Myslím, že budou, dyť je to teď „sezoní zboží“, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
25.2.14 19:26

A to ja te chapu :D Ja bych teda mozna zainvestovala do kvalitnich bot i na ty nakupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.2.14 19:27

Ahoj, tak teoreticky je pro nohu lepší, když většinový čas stráví v kvalitnější botě, ale prakticky chtějí mít maminky děti často pěkně oháknutý- u nás ve školičce si prý jedna maminka stěžuje, že dcera má špinavé oblečení, přitom jsou všechny děti z písku špinavé stejně. Ale jen ta jedna maminka dává na písek bílý punčocháčky se sukní :zed: Já obvykle mladší kupuju značkové boty, ale z bazárku. A pak podle toho, v jakém jsou ve skutečnosti stavu, jak se osvědčí po stránce pohodlnosti a praktičnosti, dokoupím další nové. Takže netuším, jestli už mají v obchodech, budu vybírat na mmb. Naštěstí mám čas, holkám jsou ještě boty z podzimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
25.2.14 19:28

Už jarní jsou a stale se ještě vyrábí a doplňuji v plném proudu. Koukala jsem teda na Fare, Superfit, DPK. Ty kupuju na nejčastější nošení. K tomu pak obyč. na pisek, do bahna… Kdyz se neplánovaně ocitnem na písku i v těch kvalitních, no a co, vetsinou jsou kožené a jdou vyčistit. Boty v dobrém stavu schovávám dál prave jako ty „pískové“. Na největší chození bude mít dalsi dítě svoje nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.2.14 19:38

Take bych dala na castejsi chozeni kvalitnejsi a nekam, kam se dojede autem a odjede autem, bych vubec neresila. Na podzim jsme meli jen jedny. Stejne je myju 2× denne? No a ze byly okopane od odrazedla? No, do divadla bych mu je nedala, ale k doktroce pesky v nich dosel uplne stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
25.2.14 19:55

@AniNevim jenže znáš našeho M. Celý den u prasat a v bahně. Vloni měl polobotky jedny a fakt už byli na podzim jetý. Tak koupil ještě jedny jen obyč k dr. Aby na nás neposlala sociálku, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
25.2.14 19:58

@goldenka Ahojky,no normálně by ještě v únoru byl sníh a jarní boty se prodávají od poloviny března po výplatách.
Mám obchod a nám z nové kolekce teprve přišly Protetiky a D.D.Step čekáme příští týden. Ještě bych s nákupem počkala alespoň do poloviny března, pak bude větší výběr. Na MMB se dají koupit levně i kvalitní boty. Třeba z loňské kolekce apod.taky tam děláme dobré slevy.
Tak mrkni, třeba se ti něco zalíbí.. www.botatex.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
25.2.14 20:06

@terkom83 mám právě strach kupovat zatím na netu, malýmu málokterý boty sedí. Má hodně vysoký nárt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
25.2.14 20:09

Nase dvoulete dite oblekam ucelove, tzn sportovne a pohodlne - nejcasteji outdoorove veci od Fantomu, bodycka a tricka FF, mikinky Next. Prakticke boticky od Bati. Takto chodi vsude - na hriste, ale i k doktorovi nebo na navstevu. Nedelam v tom rozdil. Vzdy ma vice veci tak, aby chodil vzdy v cistem. Boticky ma na kazdou sezonu nove v odpovidajici velikosti. Pripadny sourozenec bude nosit po brachovi obleceni, ale v zadnem pripade boty. Nebudu riskovat, ze si zdeformuje nozicky.

• Citovat
  • Upravit
4236
25.2.14 20:10

@goldenka Stačí to napsat do zprávy pro příjemce jestli jsou tyto boty vhodné i na nohu s vysokým nártem, většinou doporučíme správně a pokud ne, tak se dají boty vrátit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
25.2.14 20:47

Taky máme jedny kvalitní a jedny méně kvalitní - ty máme více méně na okrasu, aby holky nebyly jak čuníci, když někam jdeme :mrgreen:

I tak mě ty boty dohromady vyjdou na 3000 :twisted:. Zatím jim stačí boty z podzimu, ale jsou jim trochu těsný, počkám na větší výběr bot a taky budem muset naklusat pro větší, to se zase peněženka prohne :mrgreen:.

Ale určitě už teď boty maj, já jen vidím ty ceny, tak mě omývaj :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
25.2.14 21:17

Já se chystám s klukama na nákup bot o víkendu. Staršímu od mala kupuju Superfity, mladší nedávno začal chodit, u něj to bude stejná značka. Budou mít každý dvoje-tenisky a celoročky. Staršímu se dost potí nohy, tak aby měl na střídačku a mladší je zpoceňour též :lol:

Příspěvek upraven 25.02.14 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.2.14 21:38
@goldenka píše:
@terkom83 mám právě strach kupovat zatím na netu, malýmu málokterý boty sedí. Má hodně vysoký nárt.

Proto když kupuju nové, pokaždé už stejnou značku-Pegres, vyhovují oboum holkám, dobře odhadnu velikost (když nelítám mezi značkama), cenově jsou taky dobrý a mají to, co chci, tzn. omyvatelné, kotníčkové a na sucháč, takže i dvouletá se obouvá sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
25.2.14 21:41

Tak já teda na kvalitní obuv hodně dbám kvůli zdravotnímu hledisku, takže za mě kvalitní boty na dlouhodobé nošení jedině :palec:

A u nás v jednom z nejznámějších obchodů s dětskou obuví napsali na web 11.2., že jsou plně připraveni na jarní sezonu a mají naskladněno. Ve druhém obchodě, velkém, kam chodíme, rovněž píšou už od půlky února, jak postupně naskladňují značky, teď už jsou zásobený hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková