Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, slyšela jsem, že boty superfit nemají testované boty tak jak mají být. Nevíte o tom něco? Spousta maminek říká, že je kupují, ale proč?
Superfity jsou Rakouská značka, mají svojí certifikaci a určitě splňují náročné požadavky. Žirafa je český a dost drahý certifikát a vůbec se nedivím, že kvalitní zavedená rakouská značka na nějakou předraženou českou žirafu kašle ![]()
Příspěvek upraven 24.02.14 v 13:20
Protoze jsou zkratka kvalitni..a test zirafy? To je jen zaplaceny atest a je spousta znacek, co ho nemaji a presto se jedna o velmi kvalitni obuv.
A kvalitni zahranicni znacky, tezko budou mit nas cesky atest.
Příspěvek upraven 24.02.14 v 13:20
Tak žirafa není alfa a omega všech bot, nebo jo???
Já teda kupuju boty v lékarně, kde spoléhám na kvalitu a certifikáty neřeším… Superfity malá podědila a nosily se moc pěkně.
Certifikát žirafa je naprosto o ničem
Superfity kupuju a nedám na ně dopustit.
@lekarnicka28 píše:
Superfity jsou Rakouská značka, mají svojí certifikaci a určitě splňují náročné požadavky. Žirafa je český a dost drahý certifikát a vůbec se nedivím, že kvalitní zavedená rakouská značka na nějakou předraženou českou žirafu kašlePříspěvek upraven 24.02.14 v 13:20
To jsem si myslela, ale nebyla jsem si jistá…
@asha píše:
Nejak nechapu, proc by mely mit nejaky cesky certifikat
Přesně
!!!Taky nechápu proč se tu míchají hrušky s jablkama
!!!
@Darcakarca A kde bereš přesvědčení, že nejsou testované tak jak mají být? Žirafa není žádné povinné testování, ale placený certifikát, tedy to, že o nějaké boty nemají vůbec nic neříká o tom, zda jsou či nejsou kvalitní, ale pouze o tom, že ho neplatily.
@Kamila Jakub píše:
Certifikát žirafa je naprosto o ničemSuperfity kupuju a nedám na ně dopustit.
My též, my též
!!!
Mozna uz je to jinak, i kdyz pochybuju, ale driv si vyrobce zaplatil Zirafu a pak to flakal na vsechny svoje boty. Dost casto jsem narazela na boty, ktery byly celkem otresny (napr. neohebna podrazka), a Zirafu mely.
Protože Žirafa je výmysl českých výrobců, kteří si tím mastí kapsu a zblblé matky jim to žerou ![]()
@kozisek píše:
Protože Žirafa je výmysl českých výrobců, kteří si tím mastí kapsu a zblblé matky jim to žerou
@kozisek píše:
Protože Žirafa je výmysl českých výrobců, kteří si tím mastí kapsu a zblblé matky jim to žerou