První boty kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
6.4.12 15:50

Taky by mě zajímalo, kde obstarat boty, které ukazovali v pořadu -Sama doma-.
V pořadu to nezaznělo, zřejmě kvůli reklamě.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
6.4.12 16:05

Biomecanics

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
6.4.12 16:07

Sama doma zde

a odkaz na obchod victoriamagic mi sem nejde vložit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
6.4.12 22:32

rada jednoho ortopeda … Rozdíl je mezi boty a bačkůrkama…bačkůrky zdravotní koupit hned jak se dítě začne stavět doma… je to kvůli kotníčkům a zpevnění vazů, další věc dítě si pomalu zvyká že má něco na noze… a na boty nespěchat boty koupit až když opravdu chodí víc než leze… Já osobně bych taky dávala větší váhu těm bačkůrkám a koupila opravdu kvalitní, páč v tom dítko stráví nejvíce času.. a vyšlápne si tu svojí klentbu… ale jak bylo psané výš… co doktor to názor… pediatr třeba říkal at doma chodí bez bačkůrek na boso.. pokud není zima :D :D já si myslím že pokud nevíš anechceš nic zkazit tak bosou nožkou doma nic nezkazíš… když si vzpomenu na své první boty tak se musím smát :D :D a mám nohy v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.5.13 19:37

@Lejlinka mohla by si mi skusit opisat, ako tie zdravotne backurky vyzeraju? dnes mi predavacka v obchode skoro vynadala, ze chcem pre malu kupit botky, kedze sa stavia, obcas robi sa pomoci, alebo pri nabytku par krokov a hlavne vonku uz v kocare nevydrzi a aj doma mame uplne vsade tvrdu podlahu, tak som jej chcela nieco na doma a nieco na von. a po navsteve onchodu som zmatena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
10.5.13 19:53

Tak my dostali (pro mě) celkem logickou instrukci - jakmile dítě již skutečně chodí (tzn. přesunuje se z bodu A do bodu B převážně po dvou a bez opory), tak (pokud to lze z důvodu počasí aj.) venku naboso, resp. na nerovném terénu naboso, aby se lépe budovala klenba nohy, a doma na hladké rovné podlaze naopak pevná ortopedická obuv (tzn. to jsou ty kontíčkové boty s rovnou stélkou).
Do tří let vůbec ne tvarovanou stélku - protože může nohu nutit budovat si klenbu trochu jinde, než by se vyvinula sama..

• Citovat
  • Upravit
353
17.5.13 11:37

@Tykvička Tak to som si myslela aj ja, na trave a tak naboso, a doma na plavajucej podlahe kvalitne boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
16.8.13 07:50

Ahoj holky mám dotaz, malá má rok asi od 10 měsíce chodí kolem nábytku a před měsícem začala zkoušet samostatné krůčky. Stoupne si sama ze země a když jí to jde přejde i celý obývák ale ještě nemá tu stabilitu takže pořád padá ale vždycky se zvedne a jde dál. Takže se chci zeptat jestli už je ten správný čas koupit botky na ven(jsme často venku) a jaké? Preferujete takové ty klasické kožené nebo nějaké jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.8.13 08:21

Pokud chces aby chodila venku tak boty urcite potrebuje. Pokud teda nemate moznost byt jen nekde na travicce.
Jake zalezi na tom kolik chces a muzes investovat. Jinak si myslim ze zrovna na botech by se moc setrit nemelo.
Pro me top jsou Superfity. Sezenu i na malem meste narozdil od jinych znacek a ani jednou nezklamaly ;)
Aleurcite jsou i dalsi dobre znacky o neco levnejsi. Dobre vyber :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková