První den otců - dárek

6.6.18 10:49

Prvni den otcu - darek

Damy a panove,

Dost mi dochazi inspirace, tak prosim o pomoc :kytka:

Slavili jsme prvni den matek, a dostala jsem kristalovou kyticku, jakoby od male :srdce:

A ted se nam blizi den otcu, a ja vubec nevim :nevim: nechci koupit jen tak nejakou blbost, kterou si tatinek odlozi do skrine… a zazitky momentalne taky ne.

Tatinek je hodne na auta a rock az metal, jezdival na skejtu a zas se k tomu vraci, ze pry bude malou ucit.

Kdyby slo o narozky nebo vanocni darky, tak mam tolik napadu, ze nevim co driv (knizky, vinyly, modely auticek, hry na starsi playstation…)

Mate nejaky tip aby to melo souvislost s malou? Nebo jako ze to ma od ni? Premyslela jsem nad sadou body+tricko, zatim me nic lepsiho nenapada…

Diky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
6.6.18 10:51

Kdy je den otcu? 8o jsem zase neco zaspala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 10:54

Treti nedele v cervnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.6.18 11:00

17.6 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
6.6.18 11:03

Manžel s tím také nedávno přišel :lol: Malá bude mít příští týden 5 měsíců a také jsem o tom slyšela poprvé. Asi mu nechám udělat fotoknihu, kde budou fotky z focení s miminkem, co máme na cd od fotografky. Náš taťka je také na metal, tak mě ještě napadlo koupit malé nějaké metalové bodyčko a k tomu taťkovi vybrat nějaké tričko se stejným motivem https://www.spiral.cz/…ske-dupacky/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.6.18 11:04

Jinak ja mam pripraveno toto https://www.rybizak.cz/…olokia-mash/
Miluje palive. Tak mu da dcerka jako pozornost toto a upeceme jeho oblibeny kolac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 11:09
@Manhattan píše:
Manžel s tím také nedávno přišel :lol: Malá bude mít příští týden 5 měsíců a také jsem o tom slyšela poprvé. Asi mu nechám udělat fotoknihu, kde budou fotky z focení s miminkem, co máme na cd od fotografky. Náš taťka je také na metal, tak mě ještě napadlo koupit malé nějaké metalové bodyčko a k tomu taťkovi vybrat nějaké tričko se stejným motivem https://www.spiral.cz/…ske-dupacky/ :lol:

Ja se divala na metalshop :mrgreen: uz jsem skoro objednala Slipknoty :pankac: a pak jsem si rekla, ze to radsi jeste skonzultuju, treba nekdo dostane hezci napad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
6.6.18 11:12

@Svetluska.Lulu Na spiralu by to mělo být levnější. Prý se to z něj dodává do ostatních eshopů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.6.18 11:22

Když řešíš takový dar na den otců, co si dáváte na Vánoce a narozeniny 8o
Mě holky na den matek namalovaly obrázek a natrhaly luční kvítí, manžel řešil svoji mamku a ne mě. Jo ještě vlastně ve školce vyráběly mýdla, ty mě potěšily moc.
Na den otců nechci zapomenout, ale pojmu to podobně (vezmu si to „na starost“ teda já, není to tradiční svátek a ve školce ho asi řešit nebudou) - obrázek, menší výrobek. Můj chlap si to vystavuje v dílně - je to milý mezi tím železem a olejem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
6.6.18 11:37
@vertunka píše:
Kdy je den otcu? 8o jsem zase neco zaspala…

Za chvilku.
Dáváme muži jen pivko a něco k tomu co rád, třeba košík s plísňovými sýry.
Ale on tedy to nijak neprožívá a kdyby bylo na něm tak by nic nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 11:37

@Aries6 No jako deti jsme to resili podobne, tatka teda vzdycky mamce prinesl kyticku a my neco vyrobili. Ja manzela jednou zacla podpichovat, ze mi mala letos nejspis jeste prat nebude, a on se takhle vytasil 8o taky jsem cekala max. kytku, proto to tak resim ;)

Jinak jsme se zhodly s moji i jeho mamkou, ze kazdy at resi hlavne svoji mamku. Stejne budou ty obrazky od deti jednou nejkrasnejsi darek :srdce: Jinak takova vystavka v dilne musi byt krasna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.6.18 11:51
@Aries6 píše:
Když řešíš takový dar na den otců, co si dáváte na Vánoce a narozeniny 8o
Mě holky na den matek namalovaly obrázek a natrhaly luční kvítí, manžel řešil svoji mamku a ne mě. Jo ještě vlastně ve školce vyráběly mýdla, ty mě potěšily moc.
Na den otců nechci zapomenout, ale pojmu to podobně (vezmu si to „na starost“ teda já, není to tradiční svátek a ve školce ho asi řešit nebudou) - obrázek, menší výrobek. Můj chlap si to vystavuje v dílně - je to milý mezi tím železem a olejem :D

No úplně přesně. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.6.18 11:52

Zaúkoluju syna ať mu namaluje jeho auto, nebo jak taťka pracuje a podobně. A čokinu, kterou milujuje a kterou mu posléze sežereme s dětma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
6.6.18 12:14

@Svetluska.Lulu u nás jako „malé dárky“ jedou pálivé věci, pak tyhle modýlky protože dřív modelařil.

A kdybych teď chtěla dát manželovi něco většího ze sekce rock/metal (páč na tom taky jede) tak běžím pro poslední Magnum https://www.bontonland.cz/…to-eternity/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 12:44

Manžel na tyhle jak on říká „blbosti“ není, takže mu koupíme oblíbenou čokoládu a domluvím mu u tatéra termín kvůli coveru tetování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný