První hodina v pole dance

Anonymní
24.11.24 09:36

První hodina v pole dance

Ahoj, mam deprese a strach z lidi a tak mi psycholog doporučil abych si našla koníček a naučila se na přítomnost lidi a tak sem našla pole dance.
V pátek budu mít první lekci a mě zajímá co se tam poprvé vlastně děla.
Moc se mi nechce sedět někde v kroužku, seznamovat se a pak jít cvičit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
24.11.24 11:16

Když jsem byla na první hodině, tak jsme se neseznamovaly. Rovnou jsme přišly do tělocvičny, lektorka nám představila a pak jsme se začaly rozcvičovat (zahřály se) a pak jsme se začaly učit první cviky kolem tyče.
Na konci kurzu jsem uměla hromadu cviků, ale v podstatě jsem neznala ani jména lidí, co tam chodili se mnou. A nezajímalo mi to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8459
24.11.24 12:19

A to jsi četla, že tam kam půjdeš bude první hodina seznamovací?
Já sice nebyla zrovna na pole dance, ale v jiných hodinách probíhala první hodina tak, že se cvičitel/ka představí, popř řekne nějaké info k hodinam a hned se cvičí. Seznamování probíhá většinou v šatnach nebo v rámci hodiny individuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
24.11.24 14:29

Chodim ted do několika organizací tancovat (flirt, litinu, salsu, …) Nikde se neseznamuje. Cvicitelka se představí, rekne krátce neco o organizaci lekce, zeptá se zda ma nekdo uz zkušenosti. A jde se na to. Nejraději mám, když se za lekci udělá aspon jednoduchá choreografie - mam pak lepší pocit ze cvičení. Samotné “jen trénování tanečních prvků” mě úplně nenaplňuje.
Zkus, bude to fajn. A nebo nebude a zkusíš jiný styl/ jiného lektora…
Me tompsychicky hodně pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
24.11.24 14:40

Proč by se na první hodině mělo sedět v kroužku a seznamovat se? To má být cvičení, ne seznamka. :lol: Lektorka se max představí a řekne něco k organizaci a hned se jede rozcvička na zahřátí, pak trochu protahování a pak už jednotlivé cviky u tyče nebo na tyči. Seznámit se můžeš individuálně v šatně, ale to se stejně všichni hned prevlikaji a letí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
24.11.24 21:26

Na první hodinu jsem přišla, s holkami se kterými jsme se navzájem neznaly jsme tak nějak potichu seděly před lekci v šatně. Na lekci jsme rovnou mely rozcvičku a už jsme se učily prvky na tyči. Žádné seznamování. Jen jsme každý řekl lektorce jméno, ať ví, jak nás oslovit.

Časem jsme se nějaké začaly před lekci více bavit, některé se nebaví, a jdou jen za cílem sportu. Oboje je ale v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze