První kalhotky pro holčičku

156
28.9.10 22:16

První kalhotky pro holčičku.

Ahoj, poraďte mi prosím, kde kupujete spodní kalhotky pro holčičky. Dcera už je doma bez plen, tak nechci, aby chodila v tepláčkách jan tak naostro. Byla jsem v H&M, tam měli jen Hello Kitty, což se mi nelíbí. V C&A jsem koupila balení kalhotek vel. 92, ale jsou jí velké a nesedí jí, mají moc velké díry na nožky. Dcera je vyžle a je jí 22 měsíců. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
28.9.10 22:21

Dceři jsme pořídili 7 pack kalhotek s princeznami v HaM. Nemůžu si je vynachválit - nemají ten polyesterový lem, ale jsou celé bavlněné a ty princezny jsou rozkošné…dcera, když jí je oblékám sama hlásí, že si nesmí pocíkat princeznu, aby neplakala :-) stály cca 350? (nevzpomínám si). Mají je v takovém zapínacím pouzdru na zip. Jo a velikost má 86/92.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
28.9.10 22:25

já úplně ty nejmenší koupila v KIKu, pak mám Marks&Spencer a jedny od ťamanů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.9.10 22:34

my máme tedy kalhotky od vietnamců, drží a jsou bavlněné, sice to není nic extra gramáž, ale stačí to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
28.9.10 22:37

A co Tesco? Nemám teda zkušenosti s malými velikostmi, ale pro větší kupuju kalhotky jen tam a když se vychytá akce, tak jsou za hubičku i ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
28.9.10 22:41

Já kupuji Cherokee a jsem s nima spokojená. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
28.9.10 22:47

Ahoj,
my je kupovali v C&A a v Tescu a měla jsem spíš problém s tím, že jsem musela kupovat větší… Malá má tlustý stehna po mamince :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.9.10 23:14

Já je nejčastěji kupuju taky u vietnamců. Kupodivu docela vydrží. A mají tam i pidivelikosti (snad na roční dítě :mrgreen: ). Taky jsem pro dceru dostala kalhotky z HM, taky jsou dobré a hodně chválím kalhotky z Lídla (byly v sadě s košilkou), ty teda nemají ve stálé nabídce, jen sezónně, ale připadnou mi z nich nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.9.10 23:24
:-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
29.9.10 07:37

Dobré ráno.
My máme taky z Tesca, pak něco od ťamanů, ale naposledy mě překvapil Textil Halle, měli tam opravdu 100% bavlněné čistě bílé v akci i malé čísla, v balení 3ks a stály 20,– ne-li míň, mají i kvalitní lemování žádné takové umělé pologumové krajky, ale klasicky zapošité s gumičkama uvnitř, opravdu jsem z nich nadšená, protože i čistě bílé je někdy umění sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
29.9.10 07:58

u ťamana nekupuju níc přímo na tělo (tepláky nebo mikču, ale trička a nispodní prádlo teda)

Koupila jsem jak ty princeznovské (nevim, zda to bylo A nebo HM), tak Hello Kitty, protože na ní teda holka docela dost ujíždí :D

Kdysi starší holce jsem koupila v klasickém obchodě s textilem (žádný hyper super), byly tam taky za slušnou cenu a vydržely fakt hodně

Kupujem ty menší velikosti, ale ty myslím z CA? (princezny) jsou jakoby větší a vydrží dlouho. Starší jsem kdysi taky kupovala sadu 3, co vydržely taky hodně dlouho (no tehdy to byla nejmenšívelikost, co jsem sehnala), taky CA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.9.10 08:44

Ja koupila v detskem textilu u nas na poliklinice,velikost maji od 80,jsou cele bavlnene,jeden kus za 30kc,dcerka je taky hubenourek,ale jsou ji super a to ma velikost 92,jednobarvene,jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.9.10 10:13

Starší dcera začala nosit kalhotky přes den tak okolo roka těsně před tím než začala chodit do jeslí. Nadšení a spousta vervy do natahování způsobily téměř okamžitý totální rozpad první várky kalhotek zakoupených tuším v Tescu (a nebyly levné). Další kalhotky (ne s lemovýma gumičkama, ale s klasicky zašitýma gumama v tunýlkách okolo pasu a stehen jsem sehnala u vietnamců, cena tuším okolo desetikoruny za kus, trvanlivost podstatně delší. Dcery (obě) už je tak nervou, kupujeme barevné bavlněné s obrázky co se při třetím praní sloupnou, soupravičky z Lidlu s obrázky kočičky s korunkou a pejska bexera jsou hnusně sladké, ale zato drží a je to typický drtič mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
29.9.10 10:47

Taky jsme měli ten problém, dcerka je droboučká, nakonec jí seděly kalhotky velikosti 86 z Tesca - sada růžových kalhotek s motivem Prasátka Pepiny. Vůbec tu pohádku nemáme, o to nešlo, ale sehnat kalhotky tohoto čísla a méně byl velký problém. U ťamanů nevím, tam pro tyto věci nechodím. Značkové obchody zase u nás nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
13.7.15 10:08

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, kde kupujete nějaké trochu kvalitnější kalhotky pro holčičky (velikost tak 80). Díky za info!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková