Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@verulicek chodím do tesca, jsou bavlněný, držej…jsou to ty jejich FandF…
@verulicek malá má nejraději kalhotky z lindexu
, mají i hodně malinké nebo pak z tesca ![]()
@Krrysa @Markéta80 dík holky, jak budu mít cestu tak tam vletím…naštěstí mám oba zmiňované obchody v jednom komplexu ![]()
Kupovala jsem teď v Kiku malá má 17m a velikost 80/86 ( tam jsem musela brát podle číslování větší) bylo to 3balení je to 100% bavlna, vypadají dobře.
Nejčastěji kupuju v CA nebo tesco
V CA maji i bio bavlnu coz je super ![]()
@verulicek
lindexové mě přijdou že i po x praních jsou fajn jen teda manžel chudák kroutil hlavou že ani ne ve 3 letech a má už tenhle typ kalhotek http://www.lindex.com/…7/Kalhotky-/?… ale sedí jí lépe než klasika
a pořád mají akci 3 za cenu 2
. ty z tesca už několikery letěly do koše, začlo se to celé párat, pak má z nextu a ty jí taky sedí. Postupně bude mít asi jen ty z lindexu, velký výběr a drží tvar i po půl roce
, samo že točí jen pár kusů ![]()
@Markéta80 Taky máme většinu krataskovych kalhotek, prijdou mi asi je to tim, ze ja nosim jen tento styl
Ale kdyz dam dceři vybrat, vezme vzdycky krataskovy ![]()
@yasmine5 Vali taky
asi se v nich cítí lépe a ty z lindexu mě přijdou kvalitou asi nejlepší co zatim měla, vůbec se nevytahujou ![]()
@Elen8 píše:
Kupovala jsem teď v Kiku malá má 17m a velikost 80/86 ( tam jsem musela brát podle číslování větší) bylo to 3balení je to 100% bavlna, vypadají dobře.
manžel byl v kiku teď a prý nejmenší 86/92 a i tak je to jak stan. Malé bylo teď 16 měsíců a je celkem drobná. řekla bych že možná bude potřebovat i 74/80.
@yasmine5 a jaké velikosti prosím? jo tu jejich bio bavlnu mám ráda, mám sama dost věcí.
@Markéta80 3 za cenu 2 nezní špatně
to mají ještě teď? a jaké mají prosím nejmenší velikosti? na netu vidím jen 86/92 ![]()
@Markéta80 když ona v lindexu spadá do kategorie miminko a v té velikosti kalhotky nevyrábí :-/ já nevim že si svět zvyknul že děti bez plínek jsou nutně až ve dvou letech nebo co.. ![]()
…tak ať brouzdám po netu jak chci, s malými dětmi bez plínek asi dakt nikdo nepočítá
asi jí je budu muset nechat ušít nebo co…
@verulicek nebo až ve třech v něketrých rodinách
kalhotyk z tesca mi přijde, že taky drží tva, perem je už pár let a pořád drží, ty z nextu mi přijdou úplně stejné.. v tom tescu koukni, co budou jmít nejmenší, klukům jsme tam kupovala i slipáče už v roce apůl v pohodě…
@verulicek tak to nevím
jak jsem psala malá má ted čerstvě 17m je drobounká a kalhotky jí sedí ![]()