První kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
13.8.10 17:54

Hlavně je potřeba rozmyslet si, kde budeš jezdit. To že bydlíš na vesnici, určitě ještě neznamená, že budeš denně drandit v gumákách po plňačkách. Já jsem naopak z města, ale les mám za barákem a tak byť z města budu asi většinou kočárkovat v terénu.
Pokud přesto plánuješ alespoň občas vyjet mimo silnici nebo dokonale rovnou plochu v nákupním centru, kam se dopravíš i s kočárkem autem, tak u všech tří zmíněných spláčeš nad výdělkem. Ani jeden z nich totiž není do terénu.
Doporučuji ujasnit si taky priority (trojkombinace, možnost vozit na podvozku kvalitní autosedačku, polohovací zádíčka u sporťáku do roviny, odpružení, nafukovací kola apod.), pak vybrat zástupce, kteří budou mít vše, co chceš a pak se zajet podívat do nějakého většího obchodu a kočárky vyzkoušet.
Já si takto vybrala Mutsy Urbanrider a když jsem ho zkusila v obchodě, tak se mi s ním špatně jezdilo. Nakonec mě vesměs kvalitní hodnocení na různých diskusích přesvědčilo a koupila jsem ho a teď jsem nadšená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
13.8.10 23:02

Já teda upřímně hlasuju pro Cam Cortina Evolution X3 Tris 2009. Je sice dražší a tříkolka, kterou jsme s manželem zavrhly jako první, ale až jsem si ho osahali, vyzkoušeli… volba byla jasná!!! Jsem taky z vesnice, ale stejně jak už tady bylo zmíněno, i na vesnici jsou silnice a u nás konkrétně i když vyjedeš do přírody, tak jsou tam asfaltky, takže super! A do lesa to jde taky… Lehka manipulace, složení i s jednou rukou… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.8.10 06:11

Dekuji Vsem za rady…snad vyberu dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie