Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,jsem tu nova a chtela bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s kocarkama Brio,Concord nebo Joolz. Cekame s pritelem prvni miminko a neradi by jsme poridili spatne.Koncem listopadu ocekavame narozeni naseho prvniho miminka
tak ze urcite hlubokou korbu a nejlepe ctyrkolku. Poradite nam nekdo? Predem dekuju ![]()
PS:bydlime na vesnici!!!
Anitaa píše:
Ahoj,jsem tu nova a chtela bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s kocarkama Brio,Concord nebo Joolz. Cekame s pritelem prvni miminko a neradi by jsme poridili spatne.Koncem listopadu ocekavame narozeni naseho prvniho miminkatak ze urcite hlubokou korbu a nejlepe ctyrkolku. Poradite nam nekdo? Predem dekuju
Ahoj, ja taky budu kupovat prvni kocarek a koukala jsem i na tyhle, ale me tyhle drahy prijdou strasne malinky…tak jsem rezignovala a koupima DorJan ![]()
Ahoj, asi bych nedoporučila BRIO… slyšela jsem z více stran, že kvalita nic moc. Ostatní neznám
Anitaa píše:
Ahoj,jsem tu nova a chtela bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s kocarkama Brio,Concord nebo Joolz. Cekame s pritelem prvni miminko a neradi by jsme poridili spatne.Koncem listopadu ocekavame narozeni naseho prvniho miminkatak ze urcite hlubokou korbu a nejlepe ctyrkolku. Poradite nam nekdo? Predem dekuju
Koukali jsme na Brio, ale podle mne je to tak kocarek do mesta a do obchodnich center. Takze na vesnici bych to uplne nevidela, jestli chces neco trochu terenni…
Ty kolecka jsou takove mini.
Anitoo,
tak ja po zkusenostech u prvniho mimi, na druhe chci uz jen starou dobrou houpaci klasiku. Mam vybrany Bumbleride queen B, na typ tohoto kocarku vypada pekne, i sportak se mi libi.
Pokud bydlis na vesnici, i proto tebe by to dobre reseni. Byt tebou, koukala bych po necem poradne odpruzenem a po nafukovacich kolech.
Jedna znama mela Concord a spokojena nebyla. Byl to takovy drncak, kdyz jela po dlazebnich kostkach, miminko bylo naklepane jak rizek.
Pak bych si taky davala pozor na sportak, aby mel polohovani zadicek. Dost kocarku to nema a sedacka se jen naklopi. To mi prijde desne nepohodlne, si predstav, ze bys spala naklopena v sede, s nohama nahoru.
To je za me asi tak vse.
Preji hodne stesti u vyberu.
na vesnici porid stopro nafukovaci kola…bez toho skoro nevyjedes z baraku..natoz pak v zime na snih ![]()
ja po peti kocarech ruznych typu nakonec koupila mutsy UR a jsem vice nez spokojena ![]()
Jj,já taky koukala na Mutsy,má ho kamarádka,ten vypadá dobře,a má super kola do terénu,doporučuju..a není těžkej.
Pokud bydlíš na vesnici, tak bych volila Concord, pokud jsi tedy myslela Fusion. Neo má malinkaté kolečka a bude to na nerovnostech dost drncat.
A líbí se mi i Joolz. Je to jen na Tobě. Malou korbičku vůbec řešit nemusíš, máš zimní miminko, to se tam vejde v pohodě. Obě děti mi vydržely v korbičce do 8 měsíců, stejně tak švagrové (a to měla opravdu malou korbu od Quinny).
jeste byl mym favoritem druhym maxi cosi mura…taky vypada dobre a terenne…akorat je tezsi.
Jen se pridam, taky jsem si koupila Mutsy Urban Rider, ale zatim jsme jeste nevyjeli. ![]()
Ahojky a co takhle ROAN? Koupili jsme roan marita a do terénu je myslím super. Hluboká korba, polohovací sportovní verze, velký nákupní košík, velká nafukovací kola a houpací
.
A cena příjemná ![]()
Přikládám foto, aby jsi měla představu 
Bydlím na vesnici a mě se osvědčil kočárek Jané Slalom. U prvního dítě jsem měla Jané starší verzi 2005 a teď čekám druhé a koupila jsem si opět Jané z druhé ruky verzi 2008. Nedám na ten kočárek dopustit.Malá se v něm krásně vyspinkala skoro až do 3 let. Je docela vysoká a přesto jí z něho moc netrčely nožičky. Řekla bych, že je to jeden z kočárků z nejdelší zád. opěrkou a je super lehký. Když měla malá 1,5 roků, tak jsem ho i s ní, zvládla sama zvednout do autobusu.
careynka píše:Anitaa píše:Ahoj, ja taky budu kupovat prvni kocarek a koukala jsem i na tyhle, ale me tyhle drahy prijdou strasne malinky…tak jsem rezignovala a koupima DorJan
Mám DorJan a jsem spokojená, někdo řekne fuj polská výroba ale mě se líbí, funguje jak má a ta cena je za trojkombinaci krásná ![]()
ahojky tak já jsem se u koupi prvního kočárku pěkně sekla sice byl krásnej a jaksi na nic ![]()
bydlím v krumlově a ten je celý na kostkách tak malá mi kočárku skala no hrůza
ted mám maxi cosi mura a jsem absolutně spokojená, o víkendu ho mučíme na chalupe, a do lesa s ním není žádný problém, má sice pár mínusových bodu, ale podle mě klady absolutně převažují
![]()
myslím, že amožná myslela i Neo..
když Joolz..
no, přiznám, že na vesnici bych nedoporučila ani jeden.,
Brio je městský kočár, a ještě podle všeho se kvalita moc nepovedla.. některé kusy jsou přímo strašné.. Enny3 by mohla vyprávět.. (třeba se objeví).
Joolz mě překvappil tím, jak je děsně malinkatý.. a opět do terénu opravdu nic extra!
Concord - neo - prakticky platí co Joolz, fusion je velký kočár, bylo by záhhodno koupit pak zadní nafukovací kola, prootže se tak alespoň zmenší otřesy.. ale ty přední plastovky budou v terénu zlobit vždycky..
pokud chcete 4kolku, radeji bych se poohlíážela po něčem, co má všechny 4 kola nafukovací. nemusí to být houpací klasika, tu já osobně bych třeba nechtěla, špatně se mi s tím jezdí..
napadl mě, jako alternativa k tvému výběru bugaboo chameleon. plus kola do sněhu.
je to 4 kolka, má točné všechno, i přehazovací rukojeť, nafukovací zadní kola a ty prťavý jsou hodně odpružený a do terénu je možnost - sice fixních - ale nafukovacích a pořádných kol do sněhu.
je to sice drahota, ale to Joolz taky.. a řekla bych že na BGB si nikdo nestěžoval ![]()