První kotníčkové botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
4.3.20 19:27

První kotníčkové botičky

Ahoj, kde prosím jste kupovali v Českých Budějovicích nebo v blízkém Rakousku boty pro dítě které začíná chodit? Jsme z Vyššího Brodu u Vietnamců boty určitě kupovat nechci a v Českém Krumlově k nesehnámí. Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
4.3.20 19:33

U Bati, ten bude i v Budějovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.3.20 19:33

@Kamisek121 místo neporadím, nejsem odsud, ale už dávno neplatí, že první botičky musí být kotníkové. Naopak, měly by být co nejflexibilnější a pokud dítě teprve začíná chodit doma, nech mu jen capáčky. První boty bych obula, až bude běhat venku. A pokud je teplo, i tam ty capáčky stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.20 19:38

Aknadar právě že v Krumlově u Bati prý nevedou vůbec dětskou obuv jen od čísla 30. Aduš8 venku chodí taky a je tady přece jenom zima na capáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.20 19:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.3.20 19:40

Barekids

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.20 19:42
@Aduš8 píše:
@Kamisek121 místo neporadím, nejsem odsud, ale už dávno neplatí, že první botičky musí být kotníkové. Naopak, měly by být co nejflexibilnější a pokud dítě teprve začíná chodit doma, nech mu jen capáčky. První boty bych obula, až bude běhat venku. A pokud je teplo, i tam ty capáčky stačí.

A ano tvrdé boty bych určitě nedávala. Ale kotnikové jsem třeba dávala. I bare jsou kotníkové. Já se řídila ohebná podešev, široká špička. Ne tvrdé kopyta. Ale ne uplně barefoot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.3.20 19:43

@Kamisek121 tak to potom ano, psala jsi, že začíná chodit, tak jsme si to představila jako dítě, které udělá 2,3 krůčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.20 19:45

Udělá pár kroků sama zbytek chce za ruce. V kočárku už moc sedět nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.20 19:53
@Kamisek121 píše:
Udělá pár kroků sama zbytek chce za ruce. V kočárku už moc sedět nechce

Je super zajít do speciální prodejny jen pro děti. U nás jsou tam prodavačky které dítěti změří nohu, dcera má širokou nohu vysoký nárt… ony věděly která bota je na ní vhodná. A záleží zda chcete klasické boty, nebo barefoot. Já volím něco mezi tím. Nechci přímo bare, ale nechci tvrdé boty. Pár věci jsem si vzala z barefoot. A jedeme nějaký ten kompromis. Určitě to chce at má dítě místo pro prsty, ne uzkou botu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.20 20:05

Určitě chci taky něco mezi. Nějaké obchody s dětskou obuví v Čb jsem našla na netu ale na druhou stranu ty boty stály 1500-2000Kc. To se mi zdá až dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.20 20:07
@Kamisek121 píše:
Určitě chci taky něco mezi. Nějaké obchody s dětskou obuví v Čb jsem našla na netu ale na druhou stranu ty boty stály 1500-2000Kc. To se mi zdá až dost.

Dá se i za mín pořídít. My kupujeme za cca 800-1500. Za 1500 měla zimní primigi. A na léto kupujeme keeny, ty jsou dražší. Ale ty až od tří let. My kupovali fare (jen některé) primigi, d.d.step. Ale dcera má širokou nohu, vysoký nárt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
4.3.20 20:09

@Kamisek121 a jinak snažím se ušetřit na obleční, to míváme bazarové z akci atd. Hledám hodně na netu (vinted, modrykonik…), sekáče atd. Ale na botech nee, ty prostě kupujeme nové a drahé. Ale těch 1500 máme strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.3.20 20:13

1500 byl strop. Přemýšlím když jsme na těch hranicích jestli by se vyplatilo udělat si výlet do Fraistatu nebo Linze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.3.20 20:41

Prisloi zbytecne kupovat první boty za takové ceny, nakonec jsem narazila na Attipas - jsou to spíš barefooty cca okolo 500 Kč a syn v nich chodí jak doma, tak venku (s teplou ponožkou). Už má druhy pár, na první krůčky úplně stačí a budeme je nejspíš kupovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková