První let letadlem ve 3 letech

2507
23.5.13 12:41

První let letadlem ve 3 letech

Jak snášely vaše děti ve 3 letech poprvé letadlo? Váhám, jestli vyrazit na dovolenou autem nebo letadlem. Trošku se bojím, jak by se na letadlo tvářil náš tříletý syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35799
23.5.13 12:44

Synovec letel poprve ve trech, 3.5 hodiny a pohoda, od ty doby porad vyzvida, kdy poleti zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.5.13 12:45

@TerezkaW Kluk letel poprvy, kdyz mu byly dva a pul. Byl to pro nej uzasny zazitek :) Z letiste byl nadseny, z letu taky. Litala jsem i se dvema detma, prostredni litala od dvou mesicu, takze do toho tak nejak vplynula. Nebala bych se toho, ale zalezi taky na synovi, neznam ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
23.5.13 12:51

V pohodě :palec: Miluje letiště jako já. Jediný problém je při přistávání kdy bolí uši - na to je dobré vzít třeba gumové medvídky ať je žvejká - trošku to pomáhá. Ale jak se přistane je to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
23.5.13 12:52

Dcera prvně letěla v 18 měsících, to byla naprostá pohoda, většinu letu tam i zpět prospala a předtím se zabavila tím, že si dala žemli do hrnečku a mydlila do toho lžičkou :lol:

podruhé letěla ve 2,5 letech - to už bylo trochu horší, neusnula a bylo to pro ni dlouhé (2 hodiny), na cestu tam jsem jí koupila novou knížku, kterou jsem vyndala právě až v letadle, když se začala nudit - to perfektně zabralo :palec: bohužel na dovolené nebylo nejlepší počasí, takže cestou zpátky už znala knížku i pozpátku a zaujal ji jen Krtek puštěný na mobilu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
23.5.13 12:53

Nase trileta poleti poprve za mesic. Zatim porad pripravujeme tim, ze ukazuju letadla na obloze a zduraznuji, ze take poleti letadlem k mori. Zatim se moc tesi, tak uvidime.
Ja u toho tedy nebudu, leti s prarodici na dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
23.5.13 12:54

Jeste dodam, ze pribaluji do letadla tablet s pohadkami a hrami.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.5.13 12:54

My s dětma poprvé letěly když byl mladšímu rok a starší 2,5 roku. Letěli jsme cca 2 hodiny. Mladší let tam prospal, starší seděla u okýnka a byla u vytržení…nenechala mě zavřít oko ani na minutku ( Letěli jsme brzo ráno a my noc před tím s manželem nespali :) ) a cestou zpátky byli vzhůro oba dva a úplně ok. Ta starší se teď pořád ptá, kdy zas poletí a když vidí letadlo tak mu mává nadšením, že brzo taky poletí :lol: Snášeli to mnohem líp než cestu autem…v tom mi oba zvrací, ale během letu super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.5.13 13:11

My poprve leteli kdyz dceri byl rok. Byla z letadla unesena, v letadla byla hodna, meli jsme sebou nejaky mnamky a hracku kdyby se ji tam nelibilo. :-)
Ted bysme chteli letet taky deti 3 roky a 1,5 roku, ale jeste uvidime, ale vim ze let zvladnou v pohode. :-)

• Citovat
  • Upravit
69235
23.5.13 13:14

My lítáme zhruba od půl roku dětí a nikdy žádný problém, kamarádka lítá od půl roku a to dálkové lty z Kamady a taky nikdy žádný problém, tříleté dítě to musí zvládnout naprosto s přehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
23.5.13 13:21

Lítáme s děma pravidelně už od malinka, mám v Irsku mamku, tak za ní… děti to obě nesou líp než my… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
23.5.13 13:21

Malá letěla v 5tt, v roce a půl, ve dvou a čtvrt a teď poletí v rovných třech a těší se moc :-D beru jí sebou dobroty a pohadkovykaminek.cz .. Bydlíme kousek od letiště, takže každé letadlo komentuje slovy-taky poletíme letadlem, já se tááák těším :-D
Rozhodně bych nikam daleko nejela autem..jasně, má to své výhody(člověk si sbalí věcí kolik chce, dělá si přestávky kde chce, má to auto k dipozici), ale uvázanou v autosedačce jí cestování fákt děsně nebaví a pro mě je to také očistec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
23.5.13 13:25

No, řekla bych, že rozhodně spíš zvládne 2 h v letadle než 10 (nebo i víc) v autě. Z letadla a letiště bude nadšená.

• Citovat
  • Upravit
14856
23.5.13 13:29

My letos taky poletime, o dceru (budou ji tri), se nebojim, myslim, ze se ji to bude libit, vic jak dve hodiny nepoletime, to ji urcite zabavim. Jezdime nekolikrat do roka 4 hodiny vlakem, takze mame trenink. Horsi to bude se synem, bude mit rok, na to se moc netesim, to jsou jeste takovy nazabavitelny telatka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.5.13 13:34

Nas letel poprvé vloni, ve 3 letech, a hned několikrát, a v pohode. Jednu cestu teda zlobil, uz to bylo na nej dlouhy, nechtel byt pripasany když musel, a porad mi stahoval dolu okynko (to me hrozne stvalo :mrgreen: ), ale jinak porad lepsi letadlem, nez se nekam harcovat po silnici.

Jinak do dneska, když koukáme na letadla na obloze, tak občas rekne, ze tam lidi papaji - to mu asi utkvelo nejvic :), hrabat se v tech všech krabičkách apod, to bylo něco pro nej, nestacilo jsem to chytat, o nejakym mym klidnym najedeni se nemohla byt rec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí