Autobusem k moři -16měsíční dítko

72
22.5.13 10:16

Autobusem k moři -16 měsiční dítko

Maminkyy mate některé zkušenost? Upřímně s toho mám hruzu že malá bude protivná. Jedeme autobusem k moří (CHORVATSKO) vyjíždíme v 17:00 mám strach že mi tam malá bude řvát :nevim: Jaké mate vy zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
22.5.13 10:32

Zkušenost nemám, ale máš odvahu. :lol:

Držím palce, ať to zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
22.5.13 10:34

Coby bezdetna nezavidim tem cestujicimm, kteri pojedou s vami :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.5.13 10:37
@hanzy píše:
Coby bezdetna nezavidim tem cestujicimm, kteri pojedou s vami :mrgreen: :lol:

To jsem taky chtěla napsat. :mrgreen: Jestli většinu cesty propláče, spolucestující tě asi nebudou mít moc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
22.5.13 10:39

To jsi odvážná tak bych nejela busem ani sama natož s tak malým dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
22.5.13 10:47

No moje sestřenice, jezdila busem k moři asi od roku a půl, ale ona byla extrémně hodné dítě a spala :) s našima dětma bych to neriskla. Pokud fakt pojedete vzala bych přenosný dvd přehrávač a sluchátka do uší, hodně sušenek, křupek…aby se zabavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.5.13 10:48

Tak já myslela že největší blázen co do cestování s dětma jsem já, s dětma cestuju běžně, i sama, vlakem na Moravu, po čechách busem občas…v TUrecku jsme byli na Pamukkale s 18m synem(1 den 5h tam, 2. den 5h z5)na Kypru na celodenním výletě se 7m a 2,5 ročním(od půl 9 ráno do 7 večer, ale s mnoha i několikahodinovýma pauzama)ale na autobusový zájezd do zahraničí, víc než 10 hodin v buse se ještě min. do 3 let mladšího neodvážím :lol: no hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.13 10:49

@Saries zkušenost nemám, ale obdivuju Tě, já sama bych umřela nudou, natož dítko.. Ale tak snad zabere a bude spát. Já sama bych do toho nešla.. hodně štěstí a klidnou cestu.. :kytka: mmchdm, nic proti, ale vidět Tě nastupovat do busu jako spolucestující, tak bych trpěla předem :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.05.13 v 10:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.5.13 10:50

@Saries Zkusenosti nemam, ale kdyz jsme se rozmysleli letos mezi tim jet na dovolenou autem ci letadlem, vyhralo letadlo, i tim autem by to pro malyho bylo utrpeni, a to si muze clovek zastavit kde chce..natoz autobusem…to bychom fakt nejeli…s tak malym ditetem ne e :) takze drzim pesti…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
22.5.13 10:50

Zkusenost nemam, ale vzala bych pro ni jeji oblibene hracky, prip. DVD prehravac s oblibenou pohadkou, nejaky mlsky, ktery muze dlouho zvejkat a nenadelaji bordel a snazila bych se ji tam nejak utahat, aby to co nejvic prospala. Jednoduche to nebude a presne jak psaly holky, i ja jsem nemela rada rodiny s malymi detmi a mela jsem vetsinou ten pech, ze sedely pobliz a rvaly a rvaly a rvaly :roll:
Ted jak mam dite, tak jsem vic v klidu, ale to neznamena, ze by me to nevadilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
22.5.13 10:54

Mám taky 16-ti měsíční dítko a stačí mi, když s ním jedu autobusem půl hodiny, takže já bch určitě nejela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
22.5.13 11:06

Uf trochu jsem se bala, ze me tu sezerete zaziva. Pro me byla celkem utrpeni i 2h cesta letadlem se spolucestujici, co meli male dite. Ale to se jeste dalo. Precejen ty 2h v kuse neprorvalo… ale ten bus si fakt nedokazu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
22.5.13 11:10

Napadá mne jen - chudáci spolucestující :lol:

• Citovat
  • Upravit
1520
22.5.13 11:13
@Poison Ivy píše:
Napadá mne jen - chudáci spolucestující :lol:

Asi tak. Taky mám 16 měsíční dítě a stačí hodinová cesta autem na chalupu! Jet s ním busem do Chorvatska si opravdu nedokážu představit 8o To bych musela být celou cestu pod sedativy já i dítě ;) Jednou jsme jeli autobusem do Francie a cestovalo s námi tříleté dítě. A už to dokázalo otrávit cestu všem ostatním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.5.13 11:15

Zkusenost mam asi takovou, ze kolem roku a pul zvladla maximalne jizdu 20 minut v MHD, kde jsem ji za ohromneho revu pri vystupovani nesla malem hlavou dolu :oops: :lol:
My jsme jeli k mori ve 20m male autem, schvalne jsme vybrali destinaci blizko (cca 10 hodin jizdy), a dopadlo to tak, ze v noci malou rusila svetla na dalnici, tak 5 hodin v kuse pobrekavala. Takze jsme tech 5 hodin v kuse pousteli pisnicky, zpivali, co pul hodinky zastavovali a tak, vyvrcholilo to tim, ze se pozvracela. Kdyz se rano rozednilo, konecne ji prestala rusit svetla aut a neonu a usnula. Zpatky uz jsme jeli pres den, coz bylo lepsi, dalo se pozorovat vse kolem, ale stejne jsme co hodinku zastavovali. Za cestu padlo asi 5 lizatek a nanuku, a vsechny nas uz bolely hlasivky ze zpivani 8) :mrgreen:

Letos jedeme na Slovenko, coz je 5 hodin jizdy, zarekla jsem se, ze dal uz ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí