Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chci se zeptat, kdo jste byli na Ostrovu Pag v letovisku Mandre, jaké to tam bylo?
Chystáme se tam s dětmi - 3,5 a 5,5let.
Budu ráda za jakékoliv postřehy:-)
Super misto!! Klidnejsi vesnicka, mimo sezonu nejsou uplne narvane plaze…Nekolik restauraci, obchod, trampoliny pro deti…Nam se libilo…
To jsem ráda, já jsem slyšela i ten názor, že je to tam „o ničem“,ale pro dovolenou s dětmi ideální. Lepší než vyhlášené letovisko plné nočního hluku.
Pokud budete autem, tak se da dojet do okolnich mestecek do Novalji a Pagu…Novalja ma krasnou promenadu na pobrezi se stanky a spoustou restauraci..pote je asi do 10-ti km od Mandre vyhlasena plaz Zrče, které se rika chorvatska Ibiza, tam je spousta lidi, diskoteky, bungee-jumping…Vsechna mista jsou od sebe kousek…Uz jsme v Mandre byli dvakrat a spokojenost!!!
@danik ahoj my byli v Mandre loni, jeli jsme autem na blint, moc se nám tam líbilo (atmosféra je klidná, je tam čisto), v okolí je hodně pláží velmi vhodných pro děti (směs písku a oblázků = ideální stavební materiál
, pozvolný vstup do moře, klidná zátoka, ale jezdili jsme k nim autem…
Přímo v Mandre jsou taky dobré plážičky (oblázkové), za 10 dní tam frčíme znovu, tentokrát máme ubytování domluvené předem. Děti máme 5 a 2,5.