Jídlo na cesty

34
15.5.13 13:12

jídlo na cesty

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jak to maminky děláte, když chcete na celý den pryč a momentálně dáváte mimču příkrm (rozmixovanou zeleninu).Jak to udělám, když budu třeba někde v zoo nebo tam, kde nemohu ohřát jídlo mrněti? Nebo neohřívat? Díky za odpovědi… :) Iv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
15.5.13 13:14

@ivculi nejlepší je koupit nějaký termoobal, jídlo doma ohřát, aby bylo horké, naplnit do skleničky a dát do toho obalu, tam teplé vydrží :) Nebo jsem párkrát zkoušela zabalit skleničku do pár vrstev alobalu a vydrželo to teplé cca 3 hodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
15.5.13 13:16

Kdyz byl takhle malej, tak jsem ho venku radsi nakojila a ten den prikrm nedala, prislo mi to snadnejsi, nez to fakt nekde ohrivat. Predpokladam, ze se jedna o male mimco, ktere ma jenom 1 - 2 prikrmy denne a jinak UM nebo MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

Teď je celkem teplo, takže když ráno dáš příkrm do tašky, tak na oběd bude mít pokojovou teplotu. Pro jednou se dítěti nic nestane. A jinak pokud nejedeš do úplně pustiny, tak se jídlo dá všude ohřát buď v mikrovlnce nebo mě dali i horkou vodu do půllitru a aspoň tak jsem to malinko ohřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186

Tak většinou je po ruce nějaký krámek, kde je mikrovlnka a ohřejí ti to. Nebo jsem si nechala nalít trošku vřelé vody. A kdybych byla úplně mimo civilizaci, tak bych to nějak zabalila horké - termoobal, dečka, plínky… aby vydrželo co nejdéle teplé.
A příkrmy jsem zásadně vozila ve skleničkách, ne v plastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Dávala jsem studenou kupovanou skleničku. Představa, co se v termoobalu v jídle za to dopoledne namnoží za potvory mi nedělala dobře.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.5.13 13:17

@ivculi já si dřív sebou brala skleničku a vždycky se našlo místo, kde to šlo ohřát (oni i ve stáncích mívají mikrovlnky)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.5.13 13:18

@ivculi koupím skleničku a buď někde poprosím o ohřátí, nebo mám velkou termosku, dám do ní horkou vodu a dám sklenku ohřát do ní.
Když byl syn opravdu prtě, tak jsem mu dávala při cestě k obědu mlíčko s kaší, protože to mu chutná i studené. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
34
15.5.13 13:19

Já jsem právě jednou termoobal koupila, před nějakým rokem, alu byl na „dvě věci“… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.5.13 13:20

Jojo, 7 měsíců, v poledne zelenina plus maso a večer kaše…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.5.13 13:22

Děkuju moc všem..:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
15.5.13 13:29

My bereme termosku s uvarenou vodou a takovy kastrulek a ohrivam domaci udelane jidlo, ktery mam v termotasces namrazenyma patronkama

Příspěvek upraven 15.05.13 v 13:36

• Citovat
  • Upravit
4465
15.5.13 13:32

Já bych dala i studené jídlo. Myslím, že pořád lepší, než dávat zapařené ohřáté jídlo půl dne nošené ve slenici. Dětem je to myslím docela jedno, jestli dostanou studené jídlo. Konec konců, od toho jsou výlety, aby nebylo vše jako doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
15.5.13 13:34

@cverunka Tak přesně tak - mě se nestalo, že by nebylo kde ohřát, ale stalo se mi, že jsem to rozdělala chycené (zkažené).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.5.13 13:35

Normalne to napln do sklenicky, do termosky si vezmi horkou vodu. Potom to ohrej v te horke lazni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí