Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, svou první menstruaci jsem dostala konkrétně 24.3,nic jsem necítila, žádné bolesti a od té doby nic…O prázdninách půjdu nejspíše do vody, pokud to do té doby nedostanu, mám si vzít tampón, i když to nemám nebo jít do vody bez ničeho…Jsem bezradná… Děkuju
@Anneaa Nebrala bych. Ale je pravda, ze nekdo trpi na ruzne zanety, zvlast v tehotenstvi a to se pak do vody berou specialni tampony. Ale v tvem pripade bych se na to vykaslala, nestresuj se nejakym tamponem.
@Cuddy píše:
@Anneaa Nebrala bych. Ale je pravda, ze nekdo trpi na ruzne zanety, zvlast v tehotenstvi a to se pak do vody berou specialni tampony. Ale v tvem pripade bych se na to vykaslala, nestresuj se nejakym tamponem.
Dobře, děkuju ovšem se bojím, že to dostanu ve vodě
Tampon se bere jenom když máš MS, jinak je to blbost, do vody můžeš normálně.
@Anneaa No, tak lepsi nez tampon porid nejake tmave plavky, a kdyby jsi to naaaahodou dostala zrovna pri koupani, tak okoli nic nepozna a ty si dojdes na wc vzit tampon.
@Anneaa Tenhle strach tě bude provázet následujících několik desítek let
Hele, v klidu, když to dostaneš, tak si ten tampon prostě vezmeš. Preventivně je to blbost.
Dobře děkuju moc, snad to do té doby dostanu, ale uvidíme…Už jsou to 3 měsíce…
Hele já to mám asi takhle
. Když chci jít do vody a mám třeba spozdeni tak když mám ráno nebo před vstupem do bazénu normální výtok tak normálně bez tamponu. Ale když mám ten den hnědý výtok u me to znamená začátek ms takže tampon beru 😚