Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když jsme byla těhu měla jsem pořád kvasinku, koupila jsem mu mastičku aby se mazal i on
no chodil tenkrát na 24 takže se mazal i v práci
a sex v tu dobu nebyl žádnej… o jak dlouhou dobu jde? trvale?
Upřímně, pokud by se to partnerovi nelíbilo s ochranou, tak by nebylo nic, nevím, proč bych se měla přizpůsobovat já přes zdravotní problémy někomu, kdo je ještě s velkou pravděpodobností přenašeč a je potřeba aby se léčil taky.
Ano…pokud bych měla zdrav. problémy
jeden čas jsem taky řesila, při opakovaném zanětu moč. cest a problém to nebyl
Tak pokud to je Partner, se kterým máte plány do budoucna tak by snad byl sám proti sobě, kdyby tě nenechal vyléčit a to za A- bude na čas používat kondom či prostě budete praktikovat krapítek jiné postupy
a nebo B- prostě bude na čas než se doléčíš absťák - jedno i druhé by pro tebe partner měl být schopen udělat, troufám si říct, že ten můj ano - já bych to teda řešila bodem A
Můj je používá léta, pokud by šlo o zdraví, měl by klidně na hlavě papírový pytel. Fakt je tohle někomu hloupé se zeptat?
Tak pul roku minimalne, musim i na laparo, protoze mam bolesti s pauzama rok a pul
Proč by to neměl překousnout? Zvlášť s ohledem na Tvůj zdravotní stav a neustálé problémy…nějak si to neumím představit, to by musel ten chlap být sebestředný sobec.
Zaprvé, pokud máš tyto problémy, musí se léčit i on. Jinak se toho skutečně nezbavíš.
A ano, pokud by to bylo kvůli zdraví, můj muž by zkousl klidně i sex v pláštěnce v radiační místnosti. Kdyby měl řeči ohledně kondomu, tak bych s ním prostě nespala a hodně bych si rozmyslela, zda je to partner, kterého do života chci, když není schopen ani takhle malých ústupků.
Uprimne, pokud i presto ze mas zdravotni problem, neprezije chvili kondom protoze jemu se to nelibi, tak bych premyslela spis nad tim, proc s nekym takovym mam vubec jeste nekdy spat ja ![]()
Jinak pokud je to treba, kondomy normalne pouzivame, melo by to byt normalni snad vsude.
Příspěvek upraven 09.06.17 v 09:46
Tak v první řadě by se měl nechat zároveň s tebou prohlédnout a případně přeléčit partner. Jinak ten problém nikdy nevyřešíte.
A k otázce, můj partner taky nemá rád kondomy, ale když jsem nějakej rok a půl už nechtěla (měla jsem jiné potíže a po vysazení ATK zjistila, že to mělo spojitost) brát prášky, ale mimino sme ještě neplánovali, tak ho používal. Sice občas remcal, a ani mě to nebylo moc příjemné, a fakt sme si užívali, když sme se dohodli na založení rodiny a kondomy zahodili, ale když bylo třeba, tak je používal.
Ale pokud bude věc ložená tak, že už si nikdy neza*** bez gumy, tak bych se nedivila, kdyby byl oheň na střeše ![]()
@Agneth píše:
Proč by to neměl překousnout? Zvlášť s ohledem na Tvůj zdravotní stav a neustálé problémy…nějak si to neumím představit, to by musel ten chlap být sebestředný sobec.
Tak on je trochu sobec, mysli si ze to nehraje roli, pritom mel/ma masivni zanet ve spermatu
Já bych mu to nenavrhovala, ale prostě oznámila, že buď s kondomem, nebo nic. Jde přeci o tvoje zdraví. Samozřejmě, že by to můj manžel akceptoval.
@Anonymní píše:
Tak on je trochu sobec, mysli si ze to nehraje roli, pritom mel/ma masivni zanet ve spermatu
No tak co řešíš? Vůbec bych se nad tím nerozpakovala.
Nemuzu ze zdravotnich duvodu mit nechraneny pohlavni styk, mam neustale zanety, chci partnerovi navrhnout zda by neslo uzivat kondomy, ale mam obavy zda to prekousne:( uz jsem se o tom asi pred rokem zminila a pry se mu to tak nelibi:(nevim co delat takhle se nikdy nevylecim