Překousnul by to váš partner?

Anonymní
9.6.17 09:31

Prekousnul by to vas partner?

Nemuzu ze zdravotnich duvodu mit nechraneny pohlavni styk, mam neustale zanety, chci partnerovi navrhnout zda by neslo uzivat kondomy, ale mam obavy zda to prekousne:( uz jsem se o tom asi pred rokem zminila a pry se mu to tak nelibi:(nevim co delat takhle se nikdy nevylecim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
753
9.6.17 09:37

Když jsme byla těhu měla jsem pořád kvasinku, koupila jsem mu mastičku aby se mazal i on :D no chodil tenkrát na 24 takže se mazal i v práci :D a sex v tu dobu nebyl žádnej… o jak dlouhou dobu jde? trvale?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710

Upřímně, pokud by se to partnerovi nelíbilo s ochranou, tak by nebylo nic, nevím, proč bych se měla přizpůsobovat já přes zdravotní problémy někomu, kdo je ještě s velkou pravděpodobností přenašeč a je potřeba aby se léčil taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182

Ano…pokud bych měla zdrav. problémy
jeden čas jsem taky řesila, při opakovaném zanětu moč. cest a problém to nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697

Tak pokud to je Partner, se kterým máte plány do budoucna tak by snad byl sám proti sobě, kdyby tě nenechal vyléčit a to za A- bude na čas používat kondom či prostě budete praktikovat krapítek jiné postupy :nevim: a nebo B- prostě bude na čas než se doléčíš absťák - jedno i druhé by pro tebe partner měl být schopen udělat, troufám si říct, že ten můj ano - já bych to teda řešila bodem A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
9.6.17 09:39

Můj je používá léta, pokud by šlo o zdraví, měl by klidně na hlavě papírový pytel. Fakt je tohle někomu hloupé se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 09:39

Tak pul roku minimalne, musim i na laparo, protoze mam bolesti s pauzama rok a pul

• Citovat
  • Upravit
1309
9.6.17 09:40

Proč by to neměl překousnout? Zvlášť s ohledem na Tvůj zdravotní stav a neustálé problémy…nějak si to neumím představit, to by musel ten chlap být sebestředný sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.6.17 09:41

Zaprvé, pokud máš tyto problémy, musí se léčit i on. Jinak se toho skutečně nezbavíš.
A ano, pokud by to bylo kvůli zdraví, můj muž by zkousl klidně i sex v pláštěnce v radiační místnosti. Kdyby měl řeči ohledně kondomu, tak bych s ním prostě nespala a hodně bych si rozmyslela, zda je to partner, kterého do života chci, když není schopen ani takhle malých ústupků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.6.17 09:44

Uprimne, pokud i presto ze mas zdravotni problem, neprezije chvili kondom protoze jemu se to nelibi, tak bych premyslela spis nad tim, proc s nekym takovym mam vubec jeste nekdy spat ja :roll:

Jinak pokud je to treba, kondomy normalne pouzivame, melo by to byt normalni snad vsude.

Příspěvek upraven 09.06.17 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 09:44

Tak v první řadě by se měl nechat zároveň s tebou prohlédnout a případně přeléčit partner. Jinak ten problém nikdy nevyřešíte.
A k otázce, můj partner taky nemá rád kondomy, ale když jsem nějakej rok a půl už nechtěla (měla jsem jiné potíže a po vysazení ATK zjistila, že to mělo spojitost) brát prášky, ale mimino sme ještě neplánovali, tak ho používal. Sice občas remcal, a ani mě to nebylo moc příjemné, a fakt sme si užívali, když sme se dohodli na založení rodiny a kondomy zahodili, ale když bylo třeba, tak je používal.

Ale pokud bude věc ložená tak, že už si nikdy neza*** bez gumy, tak bych se nedivila, kdyby byl oheň na střeše :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.17 09:45
@Agneth píše:
Proč by to neměl překousnout? Zvlášť s ohledem na Tvůj zdravotní stav a neustálé problémy…nějak si to neumím představit, to by musel ten chlap být sebestředný sobec.

Tak on je trochu sobec, mysli si ze to nehraje roli, pritom mel/ma masivni zanet ve spermatu

• Citovat
  • Upravit
2202
9.6.17 09:47

Já bych mu to nenavrhovala, ale prostě oznámila, že buď s kondomem, nebo nic. Jde přeci o tvoje zdraví. Samozřejmě, že by to můj manžel akceptoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
9.6.17 09:49

Můj by se přizbůsobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
9.6.17 09:49
@Anonymní píše:
Tak on je trochu sobec, mysli si ze to nehraje roli, pritom mel/ma masivni zanet ve spermatu

No tak co řešíš? Vůbec bych se nad tím nerozpakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí