První měsíc antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35711
31.8.19 12:51

Když bereš antikoncepci žádná přirozená ms není, dostaneš jí v té pauze. v té jsi taky chráněná a pak začneš po 7 dnech další plato a pořád tak dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2915
31.8.19 12:52

Na nějakou přirozenou ms ted zapomen, budou ti to řídit prášky, jak dobereš plato udělej pauzu a ms by měla dojít, po 7 denní pauze znova nasadit další plato, takle furt dokola, při braní prášků nejsou ani ovulační dny, a ms je taková ne stejná jak bez prášků. Tělo to pozná hnedka, že je větší příděl hormonů, budto to přijme a tím pádem ti prášky sednou, nebo nepřijme a budou se muset vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
31.8.19 13:26

Já se přidám a měla bych taky dotaz, jestli po dobu braní prášků se může partner klidně udělat dovnitř…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
31.8.19 13:27
@fialkka píše:
Já se přidám a měla bych taky dotaz, jestli po dobu braní prášků se může partner klidně udělat dovnitř…?

Ano, na co by jinak byla antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
31.8.19 13:43

Vzdyt tohle vsechno vam mel zdelit doktor pri predepisovani prasku :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
14.10.19 13:41

Nasazení antikoncepce Ayreen

Zdravím. Doktor mi predepsal antikoncepci Ayreen.Dne 1.10. jsem dostala MS takze jsem si vzala prvni prášek. Od te doby ale krvácení a bolesti v podbřišku neprestali. Krvaceni sice uz není takove jako pri menstruaci ale je pořád. Mam počkat nebo je to známka toho ze mi nesedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
14.10.19 13:49

@Ninna91 Říká se, že první tři měsíce se to může dít. Má osobní zkušenost ale je taková, že to nepřestalo a ve chvíli, kdy jsem si konečně našla ha, co mi sedla, tak to šlo zcela bez problémů od začátku. Ale každý je jiný. Zkusila bych ještě počkat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1