První milování

3264
26.12.12 17:17

první milování

Co takhle zavzpomínat na své „poprvé“? :) já náhodou vzpomínám ráda, ale vždy jsem čekala až na toho pravého, tak jsem to měla ve 22 letech.. s „mužem“ kterému bylo 35 let a zasvětil mě do tajů sexu :) nikdy nevěděl, že on byl ten první.. :) a dalo by se říci, že mě po měsíci vztahu skoro znásilnil, já nechtěla a on si přece šel za svým :) :oops:

a co vy?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.12.12 17:22

Anonymně nebo ne? S kamarádem, v garáži, bylo mi osmnáct, nic mě nebolelo, ale vůbec nic jsem z toho neměla… :D K tomu nás skoro načapal jeho tatínek..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.12 17:22

Nápodobně (věk a způsob), nicméně neměla jsem a nemám pocit, že mě zasvětil do tajů, ale prostě se se mnou vyspal a potom ještě párkrát spal.

• Citovat
  • Upravit
24603
26.12.12 17:23

U ná doma v 15-ti letech s klukem se kterým jsme byla 3 roky a hnus fialový :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 17:24

První anonymní: a vůbec netušim, kolik mu v té době bylo, ale kolem třiceti určitě.. Byla jsem hrozná slepice, dala jsem na rady kamarádek a jeho to podle mě ani nebavilo, děsnej trapas… celou dobu jsem se tlemila jak pako a že bych u toho měla nějaký super pocity, to ne :D ale ráda se tomu dneska (sama) zasměju..

• Citovat
  • Upravit
10351
26.12.12 17:26

V čerstvých 16ti v paneláku ve výklenku za výtahem :roll: Krom začuněných kalhot jsem z toho měla kulový, ale brala jsem to celkem sportovně, holt se k tý dokonalosti musí člověk prodřít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
26.12.12 17:28

Moje poprve bylo docela obyc. Vtipne na tom bylo mozna jen to, ze jeden den jsem rekla, ze je jeste brzo a rada bych jeste pockala a druhy den jsem se uz stejne nechala presvedcit :D bylo to u jeho babicky, docela rychly, ne neprijemny, ale nic extra jsem z toho nemela. Druhy den tam prisla na navstevu mamka a kdyz zjistila, ze tam dotycny spal taky, hned se vyptavala jeho babicky (se kterou byly hodne dobre kamaradky). Ta ji ubezpecovala, at se niceho neboji, ze kdyby jsme neco delali, urcite by to slusela, protoze ta postel v pokoji uz zazila sve a vrze, jako 30 let nenamazana vrata :D no… :lol: Bylo mi 16 a jemu o 10 let vic, byli jsme spolu potom jeste asi tri mesice. Od te doby jsme spolu spavali docela casto a jen se to zlepsovalo…prislo pak i na hezci zazitky, nez vrzajici postel, plaz ( ikdyz u prehrady :D ) a maminka uz pak taky pochopila a byla v pohode. Dokonce si pamatuju, ze tenkrat se svym pritelem a snama jeli na tu prehradu na vikend, oni spali v chate nahore a my dole a mama mi pak rano rikala, jak ji bylo trapne jit dolu na zachod, kdyz vedela, co delame. No… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 17:31

No, bylo to v 18 letech, on měl přítelkyni a dítě, já byla naivní a blbá :think: a bylo to v jejich „manželské posteli“ ještě jsem jim tam nechala flíček a né malý :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
22614
26.12.12 17:38

Poprví v 17 se svým ted už manželem v jeho pokoji, když jeho rodiče byli pryč. Nebolelo to, ale měla jsem z toho kulový :roll: Ae pak podruhý a potřetí… už to bylo /a je/ o mooooooc lepší :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.12.12 17:40

U mě se to stalo v 18letech. Chodili jsme spolu rok a půl a on trpělivě čekal :) Nějak nám to nešlo, šíleně mě to bolelo pokaždý, když jsme to zkusili. Takže postupoval vellmi zdlouhavě prstem…vždycky to o kousek zvětšil :) No ale trvalo to dlouho…pár tejdnů. Pak jsme si po jednom pěknym večeru zalezli do koupelny a já jsem se ohla pro něco na zemi a v tom RUP a trochu mi tekla krev. Ale opravdickej plnohodnotnej zásun proběhl v Bardějově na dovolený :) Takže maličko krkolomná cesta.
Ovšem po těch jeho prstech mi tam zůstala ještě panenská blána…jen proužek svisle…a při každym sexu to bolelo, tak to musela šmiknout doktorka.
Takže vlastně nevim, kdy jsem přišla o panenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 17:40

Bylo mi už 22, s mým dnes už dávno manželem, pro něj to bylo taky poprvé, ale to mi tenkrát nepřiznal. Bolelo to, ale silný zážitek.

• Citovat
  • Upravit
74217
26.12.12 17:46

Poprvé v 15ti z vysněným, krásným klukem :lol: byl to nabušený, sportovec :jazyk: ale sex s ním byl o ničem :mrgreen: jelikož výdrž žádná :twisted:.
Ale zkušenost k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.12 17:47

Tak já svoje poprvé zažila s přítelem, s kterým sem dodnes :kytka: on to donedávna netušil že je jediný s kým sem spala, vlastně mi to ani doteď nechce moc věřit :D prý sem vypadala zkušeně i když byla celá postel od krve :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 17:56

V 16 na chmelu :mrgreen: jemu bylo 21, pak za mnou jezdil přes půl republiky a čekal až mi bude 18, že se vezmem, já mu tam měsíc před 18 řekla že si chci užívat :lol: měl bráchu v té době 14 a taky dobrý :oops: teda jen jednou ;)

Já.

• Citovat
  • Upravit
3832
26.12.12 17:58

V 17ti, u přítele doma. Jsme spolu 8 let a půl roku manželé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie