První mimčo a vše okolo

134
25.3.23 16:13

První mimčo a vše okolo

Ahojky. Tak mě napadlo, jestli si některé, které čekáte svoje první mimčo, nechcete vyměnit nějaké svoje pocity, poznatky apod. :)
Já jsem v 21tt a tím, že čekám první miminko a delší dobu nám to nešlo, jsem ze všeho dost vyděšená :D tak by to tady mohlo být takové i „uklidňovací“ místo, pro ty, které jsou vyděšené podobně jako já :lol: a chtějí si třeba pokecat o tom, jak se cítí. Mám chlapa přes týden pryč, tak se mi bude hodit nějaké povídací místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.3.23 17:08

Přidávám se sice jsem už ve 27tt ale strach už mně asi jakože přešel a začala jsem se i těšit :) Co u tebe znamená delší doba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.3.23 18:03

Přidávám se, momentálně jsem 26tt a vlastně mám pořád rozpačité pocity, s manželem jsme si řekli, že to necháme volně a když se povede, tak se povede. Povedlo se tři měsíce po vysazení antikoncepce. Akorát, myslela jsem si, že budu mít celkové pozitivnější emoce. Těhotenství moc neprožívám, až je mi to vážně líto a pochybuji sama o sobě :( snad se to co nejdřív zlomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.3.23 21:53

@Šílená Bafunka 2 roky :) já jsem spíš na nervy z těch dlouhých kontrol, chodím po 6 týdnech a je to nekonečné čekání :D

@Mína.Ell je pravda, že i když jsme miminko moc chtěli, ty první pocity u mě byly taky zvláštní :D bylo cca do 3 měsíce dost špatně, pořád jsem spala a přišla jsem si nepoužilelná :D teď už se to naštěstí vše srovnalo
Ale taky nikdo nikde netvrdí, že si to každý musí užívat ne? Však ono se to zlomí až budeš toho mrňouska držet v náručí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí