Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminky
Zaregistrovala jsem se přes web k porodu v nemocnici u Apolináře a vybrala si tam rovnou i termín první návštěvy, která by měla proběhnout do 8 týdnů od registrace. Termíny pro tuto návštěvu jsou jen v pozdních odpoledních hodinách. Píší, že se mám dostavit s těhotenskou průkazkou, což chápu, asi dostanu do ní razítko o úspěšné registraci. (Pokud se do 8 týdnů nedostavím, registrace propadá). Mám dotaz, co obnáší ta první návštěva? Je to jen administrativa potvrzení registrace, nebo mě budou chtít i prohlédnout? Děkuji
Příspěvek upraven 29.08.14 v 12:15
Akce na 15 minut, sepsání anamnézy a dostaneš papír s intrukcemi, kdy se objednat k první kontrole (tuším 35. týden)…
Mě tedy překvapilo, že jsem na první návštěvu objednaná až na 17h. Je to závazné, mám přijít kdykoliv ten den (jako u registrace porodu kdy čas nehraje roli)..přeci jen abych tam nepřišla a nikde nikdo.
Ví někdo? děkuji
@Raddkka taky jsem byla na provní návštěvu takhle pozdě. Dopoledne chodí maminky do poradny a odpoledne dějají tyhle administrativní návštěvy. Přišla jsem na daný čas a hned vykoukla sestřička a vzala mě ![]()
@Raddkka Ano, je to závazné, je to takhle pozdě protože přes den tam sestry řeší monitory…
Administrativa, anamneza a informace o tom, co delat pri predcasnem porodu a ze Apolinar se nezavazuje prijmout matky, ktere porodi pred 35tym tydnem…
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, při té první návštěvě kontrolují také miminka?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.