Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Do porodnice z Prahy do Hořovic. Má s tím někdo zkušenosti? Dá se to stihnout?
@lžička kávová dá, bydlíme dokonce za Prahou a normálně to jezdíváme 45 minut. S porodem za 35 a to jsem furt říkala:„Nešil, zpomal.“
Ono hlavně záleží na tom, na kterém konci prahy bydlíš. jestli u výpadovky na Plzeň, tak klidně. pokud na druhé straně Prahy, tak v dopravní špičce budeš mít těžké problémy…
Ahoj já bydlela ve stodulkách a stihla jsem to krásně..Myslím, že uplná pohodička..Byly sme tam asi za 20minut
Díky moc, ještě se zeptám, jak je to s kontrolami po 36.tt. Jezdili jste na kontroly pravidelně do Hořovic? Mám totiž ještě v záloze porodnici v Praze(kdyby se náhodou něco posejřilo) a tam mi při registraci bylo řečeno, že k nim po 36.tt budu chodit každý týden.
@lžička kávová ano, moje dr. nemá CTG, takže v tom 36. týdnu jsem začala chodit do hořovické nemocnice. Jen se objednej dost v předstihu (už v době, kdy budeš chodit ještě ke své/mu lékařce/i), já volala tak 14 dní dopředu a už mi říkala paní, že radši se objednávat dřív - možná kdyby to měli na webu, tak je to užitečný.
EDIT pokud můžeš chodit ke své až do konce, tak to můžeš, ale doporučují aspoň jednu seznamovací návštěvu u nich
@lžička kávová píše:
Díky moc, ještě se zeptám, jak je to s kontrolami po 36.tt. Jezdili jste na kontroly pravidelně do Hořovic? Mám totiž ještě v záloze porodnici v Praze(kdyby se náhodou něco posejřilo) a tam mi při registraci bylo řečeno, že k nim po 36.tt budu chodit každý týden.
jela jsem přímo až k porodu, můj gynekolog měl v ordinaci vše potřebné. oni sami kontroly nevyžadují, hlásila jsem telefonicky, že už jedu.
edit: ale přiznávám, že jsem se tam byla předem podívat, abych věděla, do čeho jdu.
Díky za příspěvky. Podívat jsem se tam už byla a ještě uvažuji o předporodním kurzu u nich, Překvapuje mě, že kontroly v porodnici nejsou nutné, domluvím se tedy se svým lékařem. Děkuji
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.