Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, většinou chodí oba partneři dovnitř do ordinace. Ale dveře ti otevře doktorka a podá ti ruku na pozdrav. Tak jí můžeš hned říct, že si s ní chceš promluvit první o samotě.
Ahoj a ty tam jdeš úplně poprvé? Protože poprvé se jde jen na krev. Pak domů a výsledky pošle k doktorovi. Jestli myslíš první ultrazvuk tak jak se psalo už nade mnou, přijde doktor, pozdraví se s tebou a pak tam teprve jdeš. Zuješ se, posadíte se ke stolu, tam se tě na něco zeptá. Až pak si jdeš lehnout na lehátko. Takže myslím, že by si tam mohla jít sama
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj, mám dotaz. Jsem objednaná do Gennetu v Liberci. A chci se zeptat za a) jak vypadá první návštěva a za b) zda jdeme do ordinace hned oba a nebo mohu jít první sama já. Chci jít sama, jelikož chci něco řešit sama s doktorkou a pak až to s ní proberu, tak aby tam šel chlap. Je to možné nebo ne? Vím že to zní divně, ale jinak to nejde. Děkuji. A omlouvám se za anonymitu.