První opravdové botičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
9.10.10 23:08
Michaelakkk píše:
momi33 píše:
JančaK píše:
Momi, no ale právě nevím kam. Co je značka se žirafou? To neznám. Seženu to třeba u Bati a nebo kde mám hledat? To je jasný, že budu hledat v kvalitních kamenných obchodech, nepotřebuju Kačence zničit nožičky jen proto abych pár stovek ušetřila.

Teďkon jí ty botičky ještě cpát nebudu, bo rozhodně mnohem víc zatím leze, ale chci mít přehled kam pak na rychlovku vlítnout a koupit, až to bude třeba. Známe to, bývá to v podstatě ze dne na den.

Všem děkuji za přízpěvky.:-)
Ta žirafa je jakési ocenění kvalitní nezávadné dětské obuvi,můžou je mít ve zdravotnických potřebách,a u Bati taky,tam nás i ortopedka posílala.Prodavačky by měly umět poradit.Malej si už hodně stoupá,skoro pořád,tak už mu je dáváme.
jo ty bačkůrky jsou se žirafou :-)

A ty jsou z Daichmanu, vidˇ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 23:11

mame adidasky z MMB…byly jako novy…a kraaaasny..a ted na zimu mam od baty za 599 …taky takovy kraaasny…dneska jsme je koupili :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.10.10 09:01

V daichmanovi nejsou se žirafou ale se slonem - elephanten. myslím, že žirafa je jen pro české boty. ale bačkory jsem elephanten neviděla.

• Citovat
  • Upravit
14500
10.10.10 12:35

Jojo, a to je přesně ono, co doktor.. :D

Bez bot by prý doma být neměli, právě tvrdý hladký povrch (dlažba, plovoučka) je špatný. Proto někdo používat ty „noleny“, ale v čem se liší proti ponožce, když to je jen tenká kůže?

Nám doktorka taky doporučila pevné kontíkové „capáčky“ na doma, měli jsme od DPK, ale potila se v nich noha. Doporučili nám je hlavně proto, že si dost stoupal na špičky, tak aby si stoupal na celou nožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
10.10.10 12:43

Nase Ema nosi na doma pevne,kotnickove sandalky.Od doby,co sama chodi.Pocitam,ze tak za mesic ji budou male a pak koupim uz klasicke backurky,nejake lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
10.10.10 17:23
neczuz píše:
V daichmanovi nejsou se žirafou ale se slonem - elephanten. myslím, že žirafa je jen pro české boty. ale bačkory jsem elephanten neviděla.

Ty bačkorky jsou české výroby, byly se žirafou, a elefanten je značková bota… v Deichmanu v letňanech jsem je koupila a mají je i v renu v letnanech tam jsem si ted kupovala boty já a viděla jsem je tam!!

• Citovat
  • Upravit
Jajik24
10.10.10 20:45

Botičky

Ahoj JančoK :)
my nakupujeme už delší dobu i botičky přes internet. Některé obchody prodávají certifikovanou zdravou dětskou obuv a tam můžeš být bez obav. Seznam spolehlivých obchodů je tady http://www.mamedite.cz/…akupy/obuv43
A ohledně velikosti tam mají odkaz na měřítko nožiček :)

• Citovat
  • Upravit
1357
10.10.10 23:54

Ty jo, to je mazec, myslela jsem, že přijdeme, vybereme, vyzkoušíme a zakoupíme a ono prd. Napřed si kvalitní botičky pěkně pohledáme. Všem vám moc děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková