Zimní termo botky Tchibo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3965
6.10.10 19:56

zimní termo botky Tchibo

Mamči mám takový dotaz,koupila jsem malý zimní boty od Tchiba,píšou že jsou termo,nepromokavý atd. zajímá mě jestli jí mám v zimě dávat teplý punčošky a na to ještě ponožky.Nemáte někdo zkušenost?A jestli opravdu nepromoknou a jestli je mám radši nastříkat?Díky moc za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
6.10.10 20:01

My je kupujeme staršímu. Ponožky přes punčochy jsme myslím nedávali. Max. když jeli na půlden na hory. Určitě jsme je stříkali.

Mě by zas zajímalo. Loni je synáček celkem rychle prodřel. Tak uvidíme, jestli to byla chyba zrovna toho páru, nebo jestli se to stane zas. Ale zas je pravda, že máme dítě triskomyš, tak třebase to stalo proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.10 20:09

Ted jsem našla diskusi o těch botkách,někdo je chválí a někdo né,tak uvidím jak to dopadne v zimě, :lol: Ale vypadaj solidně.Dík za radu a určo je radši nastříkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.10.10 20:54

Já si je koupila v dospělé velikosti 2-3 roky dozadu, stříkala a nemůžu si je vynachválit. Tento rok syn dorostl do jeích mezivelikosti, tak jsem mu je pořídila taky a uvidím. Ještě musím sehnat nějaké jiné na výměnu. Ponožky, záleží na mrazech, zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková