Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Milé maminky,
chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s botami Tchibo. Dnes jsem je koupila své dceři za 599 Kč. Chci
je jen jako druhé, záložní zimní boty když se ty kvalitní např. promočí. Jen nevím jestli to nejsou
totální braky. Když tak se dají ještě vrátit… ![]()
Díky za vaše zkušenosti.
taky mě to zajímá, jelikož jsem je objednala…o mě nejde, ale spíš jsem je objednala i kamarádce, s tím, že Tchibo věci jsou v pohodě, tak i boty URČITĚ budou dobré…tak uvidíme…pište, ať mě trefí ![]()
Viděla jsem je včera, jsou hrozně krásný, ovšem mě loni zklamaly, dcerka měla denně propocené nohy, rozpáral se sucháč, takže šly. Koupili jsme goretexový superfit a nechci jiný. Letos už je čerstvě mám, jinak se mi ty tchibo jako fakt líbily, ale udržela bych se je nekoupit. Tak snad budete spokojený.
Já je koupila-holčičí,jsou fakt boží.U nás v pilotní prodejně je měly před měsícem dokonce za 499,– (to nechápu
). Je mi jasný,že za tu cenu,to prostě žádné super boty nebudou,ale my s 2letou dcerou stejně nebudeme několik hodin ve sněhu,aby se promočily..A bot budeme mít víc,takže na střídačku budou určitě super.
já koupila asi před měsícem nové botky pro syna Tchibo,jsou parádní a švagrová je s nimi naprosto spokojená,mi je letos budeme mít poprvé a koupila jsem je přes MMB za 390,–,podotýkám že nové i s cedulkou…
já je synovi kupuju už třetím rokem a zatím naprostá spokojenost, chodil v nich v podstatě denně a nepromočily se ani ve sněhu
letos jsem je koupila i Aničce, tak uvidíme
Tak já je koupila poprvé před dvěma roky.
Byla to ta hnědá kolekce a ty byly super,nepromokly ani v mokrém sněhu.
Vloni byla modrá kolekce a ta nám protýkala.
Letos je pro kluky to samé co vloni,takže už je nekoupím.
S holčičími zkušenost nemám,ale jsou moc hezké
Ahoj, my měli modré i hnědé a vždycky jsme spokojení. Byli jsme v nich i na horách a v pohodě.
Letos jsem je koupila zase. ![]()
Zrovna jsem chtěla založit podobnou diskusi
Dnes jsem je dceři koupila a mám 5 dní na rozmyšlenou, pak už nepůjdou vrátit
Loni jsme měli Superfity, ty byly naprosto v pohodě. Když je porovnám tak ty z Tchiba jsou oproti Sup. strašně mohutné… Navíc dcerka už chodí do školky a budou se určitě brodit sněhem na procházkách tak potřebuji, aby byly plně funkční. Takže se taktéž ptám zda opravdu fungují tak jak uvádějí?? ![]()
Tak jsem zrovna psala o radu nad těma botkama z Tchiba a koukám že už to tady probíráte,jsem nějak na vážkách,někdo tvrdí že super a někdo že né,no tak uvidíme přes zimu,já je koupila dceři 2 roky včera za 599kč,celkem mě nadchly co o nich psali a za tu cenu my přišli supr,no uvidíme.Koupila jsem sice ty modrý klučičí,páč holčičí měli jen velký.jen my poradtě jestli do nich dát teplou punčošku a ještě ponožku,nebo bude stačit ta punčoška.Díky ![]()
Tak já jsem botky nakonec vrátila, protože mně přišly na dcerce strašně mohutné, jsou to spíše takové sněhule a jelikož tady je sněhu málo a navíc dcera na ty zimní sporty moc není tak na běhání po městě pořídím něco jiného. Ale byly fakt krásné ![]()
Ahoj holky, máte už některá termoboty z Tchiba doma. Jedná se o tyto Uvažuji o koupi pro syna do školky na chladnější podzim, začátek zimy, ale nemám s botami z Tchiba vůbec zkušenosti. A prosím, nevíte někdou přesnou délku stélky u velikost 26/27? Děkuji.
@evulkanov my jsme měli loni pro děti a vydrželi jim celou zimu bez problémů. Velikost nevím, ale k botám přidávají vložku na zmenšení, aby dítěti nelítala noha.
@tezi a nejsou moc mohutné? např. ve srovnání se Superfity? (pokud máte zkušenost)
@evulkanov se superfity zkušenost nemám, ale mohutné mi nepřišli. Zrovna dneska mi mají přivézt pro mladšího syna.