Capáčky Liliputi - zkušenost

4633
23.9.10 09:32

Capáčky Liliputi - zkušenost

Ahoj,

malý se začíná zvedat na nožičky, ale máme doma laminátovou podlahu a klouže mu to. Ponožky s protiskluzem moc nepomáhají.

Četla jsem, že kožené capáčky by mohly pomoci…nevíte, zda je to pravda, tzn. jsou protiskluzové ?

Líbí se mi tyto od Liliputi: máte s nimi někdo zkušenost ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
23.9.10 09:50

máme je doma, ale spodek není nijak ochráněn protiskluzem, teda u těch našich. jinak pokud už se staví, tak to chce první botičky s pevnou patou a to tyto capáčky nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.9.10 09:51

http://outdoorkids.cz/?…

doporučuji tyto od fare. měkké, ale už s pevnou patičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.9.10 09:57

http://eshop.fare.cz/…2121701.html

promiň ty máš chlapečka ((-: tady přímo stránky fare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
23.9.10 09:57

No Kuba se zatim prevazne plazi, ale obcas se mu podari za neco vyruckovat a chvili stoji…do tapani ma hoodne daleko.

Spis jsem myslela, zda ta kozena podrazka je prirozene protiskluzova…vim, ze tam prostiskluzy (jako na fuskachú nejsou prilepeny. Je stli to neklouze jako kdyby byl v obyc. ponozkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.9.10 10:04

určitě to je lepší jak v ponožkách. Ale já je používala jenom do kočáru a dětem jsem pak koupila už první bačkůrky :nevim: a u nejstarší už si nepamatuju, jestli mi v tom klouzala nebo ne, ale podrážka není hladká a kluzká, je to broušená kůže, takže určitě má lepší přilnavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
23.9.10 10:07

Nově se dávají botičky, až převažuje ťapaní nad lezením, takže dokud nebude malej obcházet nábytek, tak bude v protiskluzových ponožkách nebo v ponožkách s koženkovou jakoby podrážkou. Dobré capáčky mají na www.capacky.cz, my je osobně nemáme, protože si vystačíme s ponožkama, ale má je kamarádka a nemůže si je vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
23.9.10 13:37

Ahoj, no záleží natom, jaký máš názor na boty :) Podle mě, dokud dítko plnně nechodí, tak nejsou pevné boty nutné, Ninuška měla právě capáčky Liliputi, nosila je i doma jako bačkůrky - no zkuste si sednout v kotníkových botkách a přitom si hrát, podle mě nic moc…

A co se týká klouzání, tak časem se ta podrážka jakoby uhladí, stačí je pak vyprat jenom v medjlové vodě a uschlou podrážku přejet šmirglem, zase zdrsní. U druhého to budu dělat taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
23.9.10 13:50
Saxana22 píše:
Ahoj, no záleží natom, jaký máš názor na boty :) Podle mě, dokud dítko plnně nechodí, tak nejsou pevné boty nutné, Ninuška měla právě capáčky Liliputi, nosila je i doma jako bačkůrky - no zkuste si sednout v kotníkových botkách a přitom si hrát, podle mě nic moc…A co se týká klouzání, tak časem se ta podrážka jakoby uhladí, stačí je pak vyprat jenom v medjlové vodě a uschlou podrážku přejet šmirglem, zase zdrsní. U druhého to budu dělat taky tak :)

Ano, sak ja prave nechci boticky, ale neco v cem, kdyz se chce zvednout, mu nepodjedou nohy, ale fusky s protiskluzem moc nezabraly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.9.10 13:32

No nám se capáčky osvědčily, ale jak říkám, chce je to pak přejet tím smirglem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
24.9.10 13:35

Ahoj, myslím, že mu klouzat nebudou. Jak říká Saxana, časem se uhladí, ale stačí udělat co píše ona. My teda doma máme koberce, ale brávala jsem je k našim na lamino a tam dobrý. Klouzaly mu jen na kachličkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.9.10 14:10

A nebo tolik nelešti podlahu, pak to nepojede :) Nina klouže dycky, když vytřu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena Lolinka_79
24.9.10 14:37
Saxana22 píše:
A nebo tolik nelešti podlahu, pak to nepojede :) Nina klouže dycky, když vytřu :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já vytírám tak jednou týdně a jinak denně vysávám (máme kočky), aby Kuba nefungoval jako sběrač chlupů…:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková