FAre & Primigi & Superfit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22315
29.9.10 18:26

FAre & Primigi & Superfit?

Ahojte

tak zase resim boty na zimu.
Ty tchibacke nepripadaji v uvahu, tady je zima opravdu dlouha, plna snehu, brecky a pod a potrebuji detem co nejlepsi- ne nejdrazsi, ale zase nejkvalitnejsi boty

Takze nabizi se Fare- kozene s koziskem. Neprotecou? Jsou dost teple?

Primigi- maji Goretex, ale ne kozisek...... jake jsou? Neprotekaji? Nerozlepi se?

Superfit- taky s goretexem, jsou opravdu tak super? Si rikam, za ty prachy by meli byt, ale kdo vi.

Budu boty kupovat pres net, nemam kam zajet, abych je detem zkusila, proto ocenim tipy, ktere.

Jedna se o holcici vel 26 a klucici vel 32

Jo a rada bych aby byli vyssi, ale neni podminkou, hlavne at neklouzou, jsou neprotekaci, vydrzi celou zimu- budu kupovat jen jedny

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
29.9.10 18:30

My máme Fare, máme zde prodejnu, od č 23. vyrábějí i goretexové, takže až nám doroste nožka tak je má prcek celoročně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
29.9.10 19:46

A myslite,ze v tech Fareckach s membranou nebude zima?urcite neprotecou,ale aby nozka nezabla :think: ..taky to resim.

A bojim se je objednat pres net,pry delaji velikosti o dost vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.9.10 20:25

Mají svůj eshop, kde mají napsanou přesnou délku stélky, třeba tyto jsou s kožíškem:
 http://eshop.fare.cz/…-847221.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 20:29
LeníkDOMO píše:
My máme Fare, máme zde prodejnu, od č 23. vyrábějí i goretexové, takže až nám doroste nožka tak je má prcek celoročně :lol:

až na to, že za rok bude potřebovat tak 4 různé velikosti :-P :lol:

• Citovat
  • Upravit
719
29.9.10 20:31
neczuz píše:
LeníkDOMO píše:
My máme Fare, máme zde prodejnu, od č 23. vyrábějí i goretexové, takže až nám doroste nožka tak je má prcek celoročně :lol:
až na to, že za rok bude potřebovat tak 4 různé velikosti :-P :lol:

To jo, s tím se počítá, gumáky by mne vyšly levnějic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.9.10 21:23

No, já teď řeším úplně to samé. Také mám v hledáčku tyto tři značky.

Mě by ještě zajímalo, zda ty zimní fare mají ohebnou podrážku. Máte někdo zkušenost? Ty Primigi prý mají…a Superfit snad také.. ?

A co se týče zimních Superfitek, tak zvažuji, zda ty na dva sucháče anebo na tři (ty jsou vyšší). Ty nižší se mi ale zdají univerzálnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
29.9.10 23:01

já dnes dceři vybírala mezi Primigi a Superfity. Primigi se mi strašně líbily, ale jsou na širší a buclatější nožku. My máme nožku spíš užší, takže jsme vzali Superfity - super seděly. Máme ty nižší na 2 sucháče, protože malá má nyní 16 měsíců a v té vysoké botě, nevím jak by chodila. Obojí jsou krásně ohebné.
Fare jsem nezkoušela. Jo a superfity mají uvnitř kožíšek :palec:

• Citovat
  • Upravit
38
30.9.10 00:06

Ahoj, tak my jsme měli Fare s kožíškem a membránou už tři zimy a nikdy neměl syn studenou nohu, boty (měli jsme ve vel. 28 a 30 - ta druhá vel. nám vydržela dvě zimy)nepromokly, podrážka ohebná. Jsme moc spokojení a letos budeme kupovat ve vel 33 a mladšímu synovi 26. Viděla jsem, že dělají i na sucháč, ale tento typ mi připadne v nártu dosti nízký a mám strach, že by v nich měli kluci dosti zmáčknuté nohy a byla jim zima. Ráda bych někde vyzkoušela, ale tady je nikde v kamenném obchodě nemají. Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.10.10 20:29

Přidám se s dotazem na boty od DPK, teď mají s membránou jen do vel. 26, ale doufám že budou mít i ty větší. Máte s němi někdo zkušenost? Nebo stačí i ty jejich normální zimní, neprotečou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.10.10 11:43

Mám otázečku.Myslíte že je nutné mít zimní boty s membránou?Vím,že je to na to aby se nedostala voda do boty.Ale když ji mít nebudou tak se opravdu ta bota promočí?Budeme teď kupovat první zimní boty a pořád nevím.A hlavně jsem koukla na cenu a docela se mi protočili panenky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.10.10 12:25

Petro, myslim ze pro male batole je to zbytecne.
Ale ja resim skolkove deti, ktere uz v zime radi i nekolik hodin na snahu

Pro batole se mi osvedcili zimni boty Essi byli s koziskem kozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.10.10 13:01

Děkuji.No teď jsem narazila na superfity za 1200 s membránou tak to ještě jde.U nás kde nakapuju boty tak tam mají ceny děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tecka
4.10.10 13:54

my máme taky Superfity s Gore-texem za 1200,– :palec:

• Citovat
  • Upravit
193
4.10.10 15:04

Také vybírám boty pro dcerku,chtěla bych s gore-texem.Ale teď jsem objevila i s termo-texem,nevíte někdo jaký je mezi tím rozdíl?Konkrétně je to značka Peddy,jsou levnější.Nemá někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková