Správná doba pro výběr zimních bot

15319
30.9.10 20:50

Správná doba pro výběr zimních bot

Ahoj, zajímalo by mě, kdy kupujete zimní boty. Hned jak navezou do obchodů, aby bylo na vybranou? Co nejpozději, abyste lépe odhadli velikost (co kdyby nožka ještě poskočila :-D )? Nebo něco mezi? A to je KDY? :mrgreen: Září, říjen nebo až listopad?
Mám v plánu příští týden vyrazit a manžel se trochu diví… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
30.9.10 20:54

Ahoj. Anežce jsem koupila zimní boty minulý víkend. Když vidím, co se mi líbí, koupím. Kdybych nenarazila na něco takového, počkala bych. Tj začínám brzy, ale nekupuju nutně první, co vidím ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.9.10 20:56

Já koupila už teď. Jsou prý z nějaké membrány (něco jako goretex, ale negoretex :mrgreen: ) a nepromokavé, tudíž plánuju, že zimní botky nasadíme i v podzimní plískanici. No a stejně počítám s tím, že jestli se tempo růstu nožek nezastaví, tak v lednu jdem kupovat další :roll: Doufám, že se prodejci vytasej s povánočníma slevama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
30.9.10 21:01

Čtyřletému plánuju koupit už začátkem října, kdy do naší prodejny s dětskou certifikovanou obuví dovezou nové zboží. Koupím boty aktuálního čísla s nejvyšším možným nadměrkem, vyzkouším na přiměřenou zimní ponožku. Snad mu pár měsíců vydrží.

Pro mladší, skoro dvouletou, asi s nákupem zimních bot ještě počkám, pokud se nějak výrazně neochladí. Má nožku 22 a staršímu v jejím věku porostla noha skoro o 3 čísla dvakrát skokově. Má kožené celoroční boty, izolují dobře. Bojím se, že kdybych jí zimní koupila teď, než bych jí je obula, byly by malé. V její velikosti nemám strach, že bych kvalitní koženou obuv nesehnala. Kdežto ve velikosti staršího - 29 už by to mohlo být vyprodané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
30.9.10 21:10

Ahoj..
Já už bych se určitě touto dobou taky porozhlídla.
Nikdy nevíš kdy dorazí fakt kosa,a pak se strkat po obchodech a vybírat z posledního,taky není moc dobrý.

Mimochodem má někdo tip kde sehnat:zimní 35-36 velikost,trošku kvalitní.Písněte třeba značku s jakou jste spokojené vy..v této velikosti.velký dík.

• Citovat
  • Upravit
13503
30.9.10 21:22

Ahoj
dvoje jsem koupila tento tyden,kdybych nenatrefila na boty,ktere se mi libi pro malou,tak bych jeste pockala,ale neni zase az tak nejaky super vyber,prolezla jsme snad 15obchodu,byla jsem v zahranici a nic moc,takze jsem rada,ze jsem nejake vhodne vubec nasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
1.10.10 21:32

my máme zimní boty od minulýho týdne.. líbí se mi a má tam dost místa, tak snad vydrží do jara..
loni jsem zaspala a sháněla boty na začátku listopadu a bud hnusný, nebo předražený a nebo to nejlepší.. neměli naše číslo :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.10.10 22:04

Díky všem za reakce :kytka: , už máme konečně nakoupeno a nebylo to snadné, dceřino číslo měli hodně vyprodané (že by bylo tolik dětí s číslem 30? :mrgreen: ), na syna už mám od minulého týdne. Příští rok jdu na konci září a hlavně v pátek, na začátku týdne sice nebyli v obchodech lidi, ale boty taky ne. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková