Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Máte někdo zkušenost se zimními botkami Peddy s membránou termotex?Nebo vůbec s touto značkou.Jestli se nepromočí atd.Děkuji.
já zkušenost nemám, ale Peddy patří do letošního seznamu botek tak jsem zvědavá na reakce.
Třeba tyto se mi líbí
My jsme měli jedny zimní. Byly super, měkoučký, teplý, nepromokly. Ale malej na nich do dvou měsíců prošlapal zespoda podrážku
Už jsme je víckrát nekoupila. ALe třeba to byla jen náhoda ![]()
Taky jsem pro Elišku měla zimní botky od Peddy a byla jsem strašně spokojená. Letos je koupíme zase ![]()
Mockrát děkuji za reakce.Ještě se musím rozhodnout které koupit
Ale přes internet si asi netroufám,tak co mi nabídnou v obchodě.Dcera má dost úzku nožku,tak musíme vše zkoušet.
Ahojky!
Chtěla bych se zeptat, jak jste spokojeny se zimními botkami Peddy. Vyhlídnuté mám konkrétně tyhle
@Angua A museli jste je impregnovat? Dávala jsi do nic malému ještě teplou ponožku nebo stačily jen punčošky? Díky.
@pampalin podle mě se musí impregnovat všecky tyhle boty, takže jsme impregnovali. Malý nosí legíny a teplejší ponožky (třeba froté), nosil to takto a nestěžoval si, že by mu byla zima.
Měli jsme také loni a jsou super. Impregnovala jsem a malý v nich měl jen slabou punčošku. Nikdy neměl mokré, nebo studené nohy ![]()