První opravdové botičky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1357
9.10.10 00:29

První opravdové botičky

Prosím o radu. Malá si už stoupá a občasm popojde a doktorka mi doporučila zakoupit botičky se zpevněným kotníčkem, ale né nějaké placky. Vůbec nevím kde takhle malilinkaté botičky můžu koupit, dosud jsme kupovali jen parádní nechodící capáčky. Poradíte mi? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14500
9.10.10 01:02

Jani, já kupovala DPK, potila se mu v nich noha. Jinak snad dělají Essi, Fare.. Ale jsou různé názory na 1. botky, já koupila klasické „capáčky“ boty (např. toto http://www.detskeboty.cz/…tm-modra.htm), ale někdo kupoval jenom takové ty kožené http://www.shoebuy.com/…raffe/312930.
Nevím, co je správné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.10.10 02:18

Cože? pětikilo za botičky? Jsem si to vůbec neuvědomila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
9.10.10 07:05

ja taky kupovala ted od Fare - neco mezi botickama a capackama. maji trosku pevnejsi podrazku, ale neni uplne tlusta jako u klasickych bot
 http://eshop.fare.cz/…2124351.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.10.10 07:31

Prvni opravdove boticky,kdyz prcek zacal sam chodit jsme kupovali od Essi,stali 600,myslim,ze tohle byla zrovna jeste dobra cena,kolikrat stojej i mnohem vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
9.10.10 07:34

Tak já jsem koupila botičky od Fare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
9.10.10 08:00

První botičky jsme taky kupovali Essi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.10.10 08:30

Jani, jsou to dardy a bude hůř.. My začínali na 19 a teď jsme kupovali zimní 23.. Nadměrek má být cca 1-1,5cm, děsně rychle rostou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.10.10 08:50

dpk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.10.10 08:51

jinak ty robeezky prece nemaji pevny kotnik. to je prvni zasada,pevny kotnik a ohebnou podrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.10.10 08:57

Kasparecek - to je právě to, v čem se spousta doktorů liší, někdo řekne, když stojí boty kontíkové, někdo, že dokud nechodí víc než stojí nebo leze, tak pouze ty „kožené capáčky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.10.10 09:05
Amber píše:
Kasparecek - to je právě to, v čem se spousta doktorů liší, někdo řekne, když stojí boty kontíkové, někdo, že dokud nechodí víc než stojí nebo leze, tak pouze ty „kožené capáčky“.

i pokud si stoupa,kotnik by mel byt zpevneny.ten kozeny capak teda vubec na te noze nemusi mit.
v tomhle verim nasi neurolozce a davam na jeji rady.
taky vidim rozdil v radach nasi dr u starsiho a ted ma nohy skaredy, vpacene kotniky, sesunutou klenbu,jen proto ze lital bosky,kdyz tak ty obycejne hnusne papuce,ktere mi nesmi prez prah domu…

Proste mame klasice kotnickove kozene boticky, ven i na oma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.10.10 09:12

Mě třeba doktorka řekla, že první botičky až když opravdu začne chodit a že doma může klidně bos, že botky stačí na ven, protože je zdravé bosky kvůli klenbě. Takže až do teď chodil venku v botkách doma bosky, aby se mu to prostřídalo. Až teď mu na doma dávám sandálky, co měl v létě, protože jechladno od země.
Jinak první botičky jsem kupovala v deichmannovi za 299kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
9.10.10 09:14

lentilko bosky ano,ale po kaminkach,trave,atd…
ne po rovne zemi,tam nema nohu na cem cvicit,kdyz slape po rovnem a nezapojuje svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.10.10 09:16

Venku pokud jsme byli někde, kde jsem si to troufla běhal taky bos :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie