První orgasmus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.3.26 12:59

První orgasmus

Prosím holky/ženy o zkušenost. Když jste poznali tělo při milování s partnerem a dosáhli svého prvního orgazmu. Dařilo se to pak od té doby pravidelně už nebo to ze začátku nešlo pravidelně? A po jaké kdyžtak době už to šlo tak nějak spolehlivě? Díky. Četla jsem také příspěvky žen které ho měly a v průběhu života o něj přišly (orgasmus) to musí bejt teprve asi frustrující vědět o co se přichází.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.3.26 15:43

Zkušenost s tím nemám. Jediná doba, kdy jsem nemohla dosáhnout orgasmu bylo, když jsem brala antidepresiva.
S manželem a vlastně i s jinými sexuálními partnery jsem z 95% vždy orgasmu dosáhla.

• Citovat
  • Upravit
456
9.3.26 15:50

Vidíš, já ho při styku samotném (myslím pouze penetraci jako takovou) nemám vůbec a nikdy jsem jej tímto způsobem nedosáhla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.26 15:52

První orgasmus jsem měla při orálním sexu s mojí první vážnou známostí asi po cca 3 měsících vztahu. Od té doby ho mám nárazově, rozhodně ne vždy a rozhodně ne při klasické penetraci.

• Citovat
  • Upravit
17616
9.3.26 15:58

Premyslim proc nekdo potrebuje vedet, ktera uzivatelka ma orgasmus, jakym zpusobem ho dosahuje a ktera nema, k cemu ti ta informace bude. :)
Protoze kdyz si das tema da od googlu, nebo AI, dostanes obsahle informace, spoustu clanku, odborne, laicke, kolik % zen ma jaky orgasmus, jak ho dosahuji, vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15564
9.3.26 16:25
@My Melody píše: Více

Nojo, jenomže to není ono…
Přece jen, není nad osobní popis uživatelek. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
9.3.26 17:10

No, jak ho teda dosahujete? V zimě obtížněji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17616
10.3.26 00:24
@Černá Madonna píše: Více

Tak dobre, dam osobni popis, zrovna v teto chvili mam orgasmus pri konzumaci kakaovych rezu od Sedity. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15564
10.3.26 00:28
@My Melody píše: Více
:mrgreen:
Díky, nemuselo být. :kytka:
Ale asi jsi mě podle všeho, špatně pochopila… :nevim:
No nevadí. Myslela jsem, že máš smysl pro humor a určitou nadsázku ve zdejších diskuzích. Já taky nemám zrovna žádnou potřebu, tady vypisovat o svých orgasmech. Reagovala jsem na to s ironií, jak taky jinak…
Snad si nemyslíš, že bych tady z toho zrovna já, měla nějaký požitek? :mrgreen:
To bych musela být přinejmenším lesba nebo nějakej úchyl… :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17616
10.3.26 01:43
@Černá Madonna píše: Více
:) Nerozumime se, ja to od tebe jako iron. humor pochopila, navazala jsem na to a pro zakladatele mam osobni popis orgasmu, at dostane od diskuse, co ocekava. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 06:53

Ja ti klidně odpovím. Občas dosahuju vaginálního orgasmu s mužem, ale je to hodně o mé hlavě a o tom, jak se umim vypnout. Někdy toho nedosáhnu měsíce, pak další měsíce pravidelně.
Orgasmus přes klitoris jsem neztratila nikdy tedy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.26 11:53

Já jej nikdy neztrtila. Mám ho vždy, ale potrebuji k tomu simulovat klitoris.

• Citovat
  • Upravit
4383
10.3.26 13:30

Po narození syna jsem necītila absolutně nic. Žádné vzrušení, zkrátka nic. Tak sex nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová