První pohyby prvorodičky

Anonymní
22.5.24 09:33

Prvni pohyby prvorodicky

Ahoj, jsem v 18 tydnu, a předevčírem jsem cítila něco v bříšku, nejdriv jenom já, ale pak to viděl i přítel, vypadalo to opravdu jako malý kopanečky😀 bylo to večer, když jsem v klidu ležela. Střeva to nebyly, tohle jsem totiž zažila poprvy a hlavně to bylo dost vidět. Vím že je to brzy, ale jsem docela štíhlá, tak to treba muze byt videt i ted. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli je v pořádku, že jsem to cítila takhle více a včera už moc ne? Asi je ještě dost brzo na nejakou pravidelnost, že?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4335
22.5.24 09:47

Tve uvahy jsou naprosto v poradku ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.5.24 09:52

S prvním miminem jsem citila pohyby az kolem 22 tydne. S druhym uz kolem 16. Takze proc by to nemohlo byt mimko? ☺️I kdyby to byly streva, ten pocit, ze to muze být malé je super,😉 pravidelnost, ale necekej to az o dost později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.24 10:43

Tak už to cítím zase, nejdřív takové šimrání a pak takový šťouchaneček😁 a mate pravdu mimi je ještě hodně malinký, tak na pravidelnost si ještě počkám 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.24 15:36

Jsem hodně hubená a první kopaneček mě probudil v noci přesně na den v 18. týdnu. Gratuluju k prvním kopanečkům :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.24 15:48

Nechci vám tu hubenost nijak hanit dámy, ale to kopání přece ze začátku ženská cítí v děloze.
Plod se nemusí u tlustých prokopávat vrstvami tuku, aby ho bylo cítit :)
Rovnice čím hubenější tím dřívější pohyby neplatí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.24 15:51
@Anonymní píše: Více

Ono to nebylo myšleno tak, že je má cítit dřív. Navíc 18 týdnů mi taky nepřijde brzy ani pozdě, takový střed. Rozhodně ale jdou vizuálně kopance vidět více u hubených, to je prostě pravda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.24 16:16

No tak to jistě, já mluvila jen o tom prvním „cítění“ :palec:

• Citovat
  • Upravit
10860
26.5.24 16:27

No to by pak nebyl rozdil u tech co maji placentu vepredu nebo vzadu, ne? Kdyby to slo citit delohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 16:47

@Tarena Tak placenta je „cizí“ tkáň a nevedou z ní nervové vzruchy k matce, takže to mi přijde že to dítě kope jako do polštáře.
Reálně je mimino hodně dlouho moc mrňavé a slabé, než aby mělo sílu stěnu dělohy napout a zasáhnout něco co leží mimo ní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky