Těhotenství měsíc po potratu

10
21.5.24 13:10

Těhotenství měsíc po potratu

Ahoj holky,
V únoru jsem potraila v 16tt, proběhla revize. Potom jsem měla MS 26.3. a dnes jsem těhotná 8+0. Máte někdo zkušenost s těhotenstvím takhle brzy po potratu? Děkuji za všechny příspěvky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5985
21.5.24 13:22

Zkušenost mám akorát s nedodržením 6N.
Kamarádka po revizi nedodržela. Zánět, odebrána děloha = nikdy už žádné dítě.
Přišlo se na to až v 11tt.
Nevím, zda si dodržela. Nicméně někdo říká bez problému a jiní to moc nedoporučují.
Nakonec je to jen tvoje věc.
Tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
21.5.24 13:47

Já jsem otěhotněla hned po šestinedělí po revizi ve 14tt a všechno ok.. brala jsem nějaké léky na začátku, pro podporu těhotenství, nebo udržení, či jak to doktor říkal, častější kontroly, porod byl 37+0..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.24 14:46

Já byla na potratu na začátku května, taky 16tt. Bylo mi řečeno že počkat minimálně 3, nejlépe 6 měsíců. Dřív jak za 3 měsíce bych si to teda asi netroufla. Takže držím palce ať to vyjde a je všechno v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.5.24 23:39

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat.. jsem měsíc po potratu bohužel jsem o to přišla. Před 10dni jsem měla sex s přítelem, který to do mě nepustil udělal se mimo mě. Počkali jsme asi 10m a pak jsme hned zase do toho šli.. po 4 dnech jsem měla růžové krvácení na papírku po 3 dnech jsem začala špinit ale menstruace nepřišla teď mám 4 dny spozdeni. Můžu být těhotná i když se udělal mimo mě? O mimi se chceme snažit ale podle mě to je ještě brzo když jsem po potratu budu rada za odpověď děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
23.5.24 23:59

Tak pokud do tebe nic nešlo, tak samozřejmě, že ne. Otázka je, jak je to jisté, po světě běhá dětí z toho jak si,,dali pozor". Nevím proč se nějaký čas nechráníte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.5.24 00:05

@alun-ka je mi 22 :) a o mimi se chceme snažit jak jsem psala jen mám otázky jelikož mi nepřišla mc špinila jsem měla jsem slabé růžové krvácení.. tak nevím co to muže byt chtěla jsem se obrátit sem než si zavolam na gynekologii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí