Věci do porodnice - rady

Anonymní
21.5.24 09:09

Věci do porodnice - rady

Ahoj holky, potřebuji si koupit poporodní kalhotky, vyhlídla jsem si tyto, jelikož jsem větších rozměrů :lol: MoliCare Premium Fixpants, ale někdo psal, že nejsou úplně vhodné 🙈 tak chci vědět vaše zkušenosti :oops:
Dále se chci zeptat, kolik jste tak měli poporodních vložek, mám jich doma asi 50, nevím, zda to není málo :lol:
A poslední, plenky pro mimčo, potřebuji si koupit plenky 1, abych měla do porodnice a něco ještě doma do začátku, mám jeden menší balík pampers, ale chci se zeptat, jestli jsou nějaký, se kterými jste byli spokojený? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
21.5.24 09:15

Tak předpokládám, že vložky by mohly být k dispozici erární. A pleny. No, já už brala větší balík. Na odchod jsem si musela půjčit. Trapný. Používali jsme nejvíc dady jak pleny tak ubrousky. Doma jsem měla olejové ubrousky a ty byli fajn. Všechno šlo hladce dolů. Akorad byli tužší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.5.24 09:25
@Anonymní píše: Více

Tak záleží co je k dispozici v porodnici. Já jsem tam měla i vložky, i plenky pro miminko.

Každopádně 50 ks myslím že je dost, co se týče plenek nikdy nevíš jaké plenky budou miminku sedět. Já sem třeba s Dada plenkama spokojená nebyla vůbec. My používáme buď Pampers premium care a nebo Babylove z DM. Za mě je ideální mít jen pár plenek do začátku na vyzkoušení a až budeš vědět které ti vyhovují tak je partner prostě dokoupí a donese případně i do té porodnice. Není třeba toho sebou brát moc a určitě bych nekupovala nějaké zásoby plenek co když je pak nevyuzijes 🤷 🙂 to samé s poporodní má vlozkama, vlozkama do podprsenky atd.. všechno se dá hned koupit 🙂

Příspěvek upraven 21.05.24 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.5.24 09:26

Poporodni vlozky jsem pouzivala asi tri tydny jeste po porodu a hodne jsem dokupovala.. v porodnici jsem mela jeden balik a manzel mi musel pak jeste dovezt, na druhy porod beru tri tak uvidime :D plenky beru jedno baleni a pampers mi nevyhovovaly.. ale mela jsem ty zakladni, ty premium budou jiste lepsi :palec: jinak uz nekupujem jine nez dady.. jak ubrousky tak pleny, ty zlaté.. jsou za nas nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
21.5.24 09:26

Také jsem větších rozměrů, tyto kalhotky jsem měla a byla jsem spokojená, přes břicho úplně ok a když se pak roztáhly i okolo stehen, tak jsem o nich skoro nevěděla. 🙂
Vložky - moje porodnice dávala jeden balík vložek Batist flower a já pak měla dva balíky svých stejné značky. Byly na ně nejlepší ohlasy a souhlasím s nimi. 🙂
A do porodnice a dokud z 1 nevyrostl, tak jsme používali MonPeri, víc eko, možná dražší, ale pořád bych řekla, že cenově srovnatelné s Pampers. A úplná spokojenost. Krásně seděly, neprotekla. Měla jsem doma nakoupeno a když bylo potřeba, manžel dovezl, na začátek jsem s sebou měla jeden balík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
21.5.24 09:41

Do porodnice jsem se chystala podle seznamu na jejich stránkách. Stačilo to. Ale navíc jsem si vzala ještě svůj toaletní papír (ještě že jsem si ho vzala) a ani vložky na 6N nebyly k dispozici.
Kalhotky jsem měla Bella Mamma a spokojenost.
Jelikož jsme tam byly týden, tak mi musel manžel přivézt nějaké věci navíc a pleny z DM vel. 0. A byla jsem i s mými rodiči domluvená, že budou na telefonu, kdyby cokoli.
Většinu věcí jsme ze začátku řešili za pochodu jako např. UM pro dceru pro nedonošené děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.5.24 09:45

U nas v porodnici bylo vše erarni, vložky, pleny… kalhotky sem měla z Dr Maxe, takové sitovane, tyhle sem měla koupené a byly málo pružné ze sem se do nich po porodu nenarvala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
21.5.24 09:47

Vložky do porodnice ti určitě vystačí, někde i mívají k dispozici. Doma si pak případně dokoupis. Určitě sebou i toaletní papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.24 09:50

@Jelitoo píšou, že plenky jsou k dispozici, ale těžko říct co dávají za plenky, tak chci být radši připravená a mít kdyžtak po ruce svoje kdyby náhodou :lol: já právě na dada plenky slyšela různé názory, rovnou jsem právě po prvním balíku šáhla pro pampers premium, protože si je všichni chválí, ale je jasný, že miminku sednout nemusejí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.24 09:54

@Kriss Tina já si koupila jedny z dm ty bella mamma, ale jsou mi docela těsný, neumim si představit, že tam budu dávat ještě vložku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.24 09:56

@Lovelaces Opravdu? A byly dost prodyšný? Hodně jsem četla, že se v tom ženský zapařovaly
Já si koupila jedny od belly mamma ty xl a musim říct, že mi jsou dost těsný a tyhle se zdají, že se víc natáhnou

• Citovat
  • Upravit
4477
21.5.24 09:58

Dceři neseděly Dada a ani Pampers. Pampers mi taky přišly zbytečně drahý v porovnání cena/výkon a Dada takový nekvalitní a tuhý. Byla po nich vždy červená, skoro opruzená. Na první dobrou jí sedly Babylove a používaly jsme jen ty. Občas na střídačku s těmi z Rossmannu.
Taky jsem si objednala i nějaké vzorky, ale vždy se vrátila k Babylove v DM. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.5.24 10:03

Jo já po porodu ještě otekla a navíc ty vložky sem tam musela narvat dvě najednou a ty porodní sou větší než klasické :mrgreen: takže to ty kalhotky chce fakt pružné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.24 10:05

@Kriss Tina Asi budu muset zkusit ty od molicare a doufat, že se do nich nasoukám :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
21.5.24 10:09

Já si vzala lahev od Rajecu s pítkem ( malá o,5l) na rychlo oplach na WC a kuchyňské papírové útěrky, abych nešpinila ručník.
Za mě super. Měla jsem náročné dítě a třeba sprchu po každém WC si neumím představit
Pleny nevím. On měl 5kg, tak ty 1 snad ani neměl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky