Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Potřebovala jsem jakkoliv poradit, bohužel toto je tak toxické místo že tu o radu žádat ani nejde.
Přeji všem hezký den a buďte na sebe příště trochu milejší
Příspěvek upraven 21.05.24 v 10:26
@smile_xxx píše: Více
Nevěděla to https://www.emimino.cz/…ylit-527094/
@theresatyty píše: Více
Nic takového neexistuje. Nebo ty bereš nějaké léky, které mohou ovlivnit vývoj plodu?
Pokud se prokáže těhotenství starší více jak 12 týdnů, lze už jen vyvolat porod kvůli VVV. Pokud má zakladatelka pochybnosti o stáří plodu, je lepší zajít co nejrychleji do nemocnice na kontrolní ultrazvuk. Jenom tě upozorňuji že pokud by se ti povedlo potratu dosáhnout a byl starší než 12 týdnů, tak už se to vyvolává podobně jak porod, zákrok se nedělá v narkóze pouze pokud vše nevyjde, ale to záleží na situaci.
@kavenka píše: Více
Existuje, ale těžko dostane doporučení někdo, kdo na psychiatrii nakráčí a začne se dožadovat doporučení na interupci. To by tomu musela předcházet dlouhodobá léčba a nezvladatelný psychický stavy. Fakt ji nedostane někdo, kdo si těhotenství dva měsíce ani nevšimne.
co znamená trochu s mezerami? Jinak dítě donosit a dát k adopci pokud už nejde potrat
S mezerami uzivam.
No ja mit problemy, kdy nemuzu mit dite, tak pouzivam aspon 2 druhy antikoncepce a nespoleham na to, ze se to vyresi interupce. Taky se muze stat, ze otehotnis znovu a dalsi ti kratce po prvni nedovoli.
No ted nic nenadelas. Honem druha kontrola, jestli se nespletl ve velikosti a pokud ne, no tak asi dat dite k adopci, ale uved tam ty tve psychicke problémy, at novi rodice vedi, co muzou cekat. Donosit dite zvladnes?
@ka2ka Někdy se mi povede 2-3 dny vynechat ale to je úplný strop
tak když to bereš podle plotu, tak jsi si měla dělat testy pravidelně a změnit antikoncepci
@Tarena To je právě ono, nejsem psychicky schopná dítě donosit, protože jsem na vše sama, to mi přiděláva stres, strach, úzkost, obavám se o své psychické zdrav. v případě nutnosti dítě donosit, proto také mě gynekolog poslal na psychiatrii.
@Tarena To je právě ono, nejsem psychicky schopná dítě donosit, protože jsem na vše sama, to mi přiděláva stres, strach, úzkost, obavám se o své psychické zdrav. v případě nutnosti dítě donosit, proto také mě gynekolog poslal na psychiatrii.