Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tarena To je právě ono, nejsem psychicky schopná dítě donosit, protože jsem na vše sama, to mi přiděláva stres, strach, úzkost, obavám se o své psychické zdrav. v případě nutnosti dítě donosit, proto také mě gynekolog poslal na psychiatrii.
@Tarena To je právě ono, nejsem psychicky schopná dítě donosit, protože jsem na vše sama, to mi přiděláva stres, strach, úzkost, obavám se o své psychické zdrav. v případě nutnosti dítě donosit, proto také mě gynekolog poslal na psychiatrii.
@theresatyty píše: Více
jak jsi na vše sama? Otec dítěte neexistuje? Koukej ho zapojit
@Dahlia0409 i když je vaše odpověď trochu kousavá, vám odpovím. O partnera jsem přišla, proto také psychické problémy.
@ka2ka Kdybych mohla otce dítěte zapojit, zapojila bych a dítě si nechala, protože je toto moje první, ale bohužel tuto možnost nemám.
A záhadná otěhotnění přes antikoncepci zde na emimi jsou vyřešena
Otěhotnění přes HA = beru ji jednou za 3 dny aby se neřeklo ![]()
No nic, kontrola, když už nepůjde interupce, tak holt s pomocí psychiatrů donosit a dát k adopci. Teď už nic jiného nevymyslíš. Příště aspoň budeš brát antikoncepci pořádně ![]()
Interrupci považuji za něco hrozného, ale po 12 tt je to zvěrstvo. Pokud ti nejde o život, tak je to na blití.
@Barevné klubíčko Očividně jste špatně pochopil/a antikoncepce se mi někdy povede vynechat max 2 dny. Což stále nedělá jednou za 3 dny. Přeji příjemný večer
@Janli píše: Více
Nemáš úplně pravdu.
Existuje porucha hypermenesis gravidarum, kdy jsou nezvladatelné psychické i fyzické stavy a jejich kombinace způsobené právě těhotenstvím, vlivem hormonů. U zcela zdravé ženy bez psychiatrické diagnózy.
Nicméně mně přijde smutné, že ji v tom gynekolog podporuje, když nic takového nemá.
I dva dny můžou být dost, pak to postrádá smysl brát ![]()
Donosit děcko schopná nejsi, ale pr.cat to jsi schopná až až. ![]()
Doufám, že ti tohle rozhodně nepovolí. Ať si to hezky užiješ celé. ![]()
Tyhle prášky se berou PRAVIDELNĚ. Chápeš to? To nejsou lentilky. ![]()
Holky tohle zas musí být nějaký ubohý troll. ![]()