Interrupce přes psychiatrii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30419
21.5.24 07:17
@theresatyty píše: Více

To je zajímavý, že na sex jsi docela v pohodě, ale jinak jsi psychická troska. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.5.24 08:26
@1Pears1 píše: Více

To mi nemusíš vykládat, v lehké formě ji mám, těhotenství pro mě bylo utrpení. Ale taky vím, že ona to rozhodně nemá a na psychiatrii jde jen účelově.

• Citovat
  • Upravit
4311
21.5.24 09:20
@1Pears1 píše: Více

Nepodporuje, naopak ji přemlouval ať si dítě nechá v jiné diskuzi, protože poznal podle UZ, že dítě už je velké a přesáhlo 12TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
21.5.24 09:24
@Šmoulice píše: Více

Raději ne, pak to bude další ženská, která se bude ptat, jak tomu plodu ublížit :poblion:

Raději smrt, než se narodit s vadou, protože maminka schválně porušovala cukrovku a dělala vše pro to, se plodu zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.24 09:33
@theresatyty píše: Více

To je snad jedno? Jako tomuhle říkáš zodpovědné braní antikoncepce?? A ještě, když víš, že dítě (nebo těhotenství) psychicky nezvládneš? Souhlasím s komentářem, že ses teda měla chránit hned 2×… A ne že bereš HA, ale bereš ji jak lentilky :roll: Líto mi tě není. Líto je mi jen toho chudáka dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
21.5.24 09:33

Prostě někam běž a zkus to. Jen si nejsem jistá, zda ještě projde klasická interrupce v celkové anestezii. Nejspíš to všechno nevyřešíš během několika málo dní. Plus samozřejmě můžeš zkusit ultrazvukové vyšetření na jiném pracovišti, pro ověření stáří plodu.

• Citovat
  • Upravit
21.5.24 09:36
@Šmoulice píše: Více

Já si bohužel myslím, že to je reálné :roll: Nechápu, fakt to nechápu… Jak kdyby byla nějaká raketová věda si vydloubnout z plastru pilulku a strčit si ji do pusy.. Nebo jak kdyby to zabralo hodinu… Ne, nerozumím tomu. Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.24 09:41
@Temnástranasíly píše: Více

8o Ty znáš takový případ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
21.5.24 09:43
@Barevné klubíčko píše: Více

Byla tu taková debata relativně nedávno, pár měsíců zpět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
21.5.24 09:49

No tak ať ti ten frajer, co je línej nasadit kondom, zaplatí výlet do Rumunska, Španělska, Švédska, na Island, do Velké Británie, Holandska nebo Běloruska, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.24 10:57

Panebože 8o Tak to je hnus… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
21.5.24 11:20
@Barevné klubíčko píše: Více

Právě, proti tomu mi interrupce i v pozdějším týdnu přijde jako milosrdenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
21.5.24 11:34

Bohužel mě to taky napadlo, aby se toho pak zakladatelka nějak nesnažila „zbavit“ sama, nebo event. pak již narozeného dítěte. Těch případů není v médiích málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.5.24 12:12

Interupce v talovem tydnu je opravdu hnus.. Uvedomuje si vubec zakladatelka ze uz to davno neni shluk bunek ale opravdovy plod.. Zabit nenarozene dite protoze ma uzkosti je fakt k bliti.. Tak ho porod a dej k adopci.. Spousta rodicu by se o novorozene i popralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
21.5.24 12:28

No a já vůbec nevím, co se řeší, nekasali se tady admini, že upravit nepůjde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí