Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@theresatyty píše: Více
To je zajímavý, že na sex jsi docela v pohodě, ale jinak jsi psychická troska. ![]()
@1Pears1 píše: Více
To mi nemusíš vykládat, v lehké formě ji mám, těhotenství pro mě bylo utrpení. Ale taky vím, že ona to rozhodně nemá a na psychiatrii jde jen účelově.
@1Pears1 píše: Více
Nepodporuje, naopak ji přemlouval ať si dítě nechá v jiné diskuzi, protože poznal podle UZ, že dítě už je velké a přesáhlo 12TT.
@Šmoulice píše: Více
Raději ne, pak to bude další ženská, která se bude ptat, jak tomu plodu ublížit ![]()
Raději smrt, než se narodit s vadou, protože maminka schválně porušovala cukrovku a dělala vše pro to, se plodu zbavit.
@theresatyty píše: Více
To je snad jedno? Jako tomuhle říkáš zodpovědné braní antikoncepce?? A ještě, když víš, že dítě (nebo těhotenství) psychicky nezvládneš? Souhlasím s komentářem, že ses teda měla chránit hned 2×… A ne že bereš HA, ale bereš ji jak lentilky
Líto mi tě není. Líto je mi jen toho chudáka dítěte…
Prostě někam běž a zkus to. Jen si nejsem jistá, zda ještě projde klasická interrupce v celkové anestezii. Nejspíš to všechno nevyřešíš během několika málo dní. Plus samozřejmě můžeš zkusit ultrazvukové vyšetření na jiném pracovišti, pro ověření stáří plodu.
@Šmoulice píše: Více
Já si bohužel myslím, že to je reálné
Nechápu, fakt to nechápu… Jak kdyby byla nějaká raketová věda si vydloubnout z plastru pilulku a strčit si ji do pusy.. Nebo jak kdyby to zabralo hodinu… Ne, nerozumím tomu. Fakt ne.
@Barevné klubíčko píše: Více
Byla tu taková debata relativně nedávno, pár měsíců zpět ![]()
No tak ať ti ten frajer, co je línej nasadit kondom, zaplatí výlet do Rumunska, Španělska, Švédska, na Island, do Velké Británie, Holandska nebo Běloruska, ne? ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Právě, proti tomu mi interrupce i v pozdějším týdnu přijde jako milosrdenství.
@Temnástranasíly píše: Více
Bohužel mě to taky napadlo, aby se toho pak zakladatelka nějak nesnažila „zbavit“ sama, nebo event. pak již narozeného dítěte. Těch případů není v médiích málo…
Interupce v talovem tydnu je opravdu hnus.. Uvedomuje si vubec zakladatelka ze uz to davno neni shluk bunek ale opravdovy plod.. Zabit nenarozene dite protoze ma uzkosti je fakt k bliti.. Tak ho porod a dej k adopci.. Spousta rodicu by se o novorozene i popralo.
No a já vůbec nevím, co se řeší, nekasali se tady admini, že upravit nepůjde? ![]()