Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Temnástranasíly píše: Více
No já nejsem zastáncem ani interupce, natož v pozdějším týdnu… Stále nedokážu pochopit, jak někdo může omylem otěhotnět, když je tolik dostupných forem antikoncepce. Ale to by museli být lidé trošku víc zodpovědní…
@guineapig píše: Více
Narozeného dítěte? Tak snad není problém dát to dítě aspoň do babyboxu ne? Od toho jsou zřízené… Ale zas… Když je tady pro zakladatelku problém i vzít si včas prášky…
Ve Tvé situaci bych kontaktovala otce dítěte a sdělila mu, co se stalo. Třeba bude mít o dítě zájem, můžete se na péči podílet. Nebo bys mu ho po porodu mohla svěřit do své péče. Nebo holt adopce po porodu.
Psychiatrii můžeš zkusit, ale mají opravdu dlouhé objednávací doby (i několik měsíců), takže leda se objednat jako akutní případ. A na rovinu si myslím, že v tomto případě se dělá interrupce z psychických důvodů jen ve výjimečných případech.
@Barevné klubíčko píše: Více
Pro někoho to asi problém je, když ne úplně zřídka je v médiích případ, kdy matka to dítě do babyboxu nedala a naložila s ním jinak. ![]()
@guineapig píše: Více
To jsem nikdy nepochopila a nechci pochopit. Musí to být opravdu svi. ně, místo toho aby ho dali do babyboxu, radši dítě zabijou. Doufám, ze budou hořet v pekle za toto.
@1Pears1 píše: Více
Je to hyperEMESIS (emetic - zvracení)
A je to extrémně silné zvracení a nevolnosti. Normální ženy s tím třeba leží ve špitále na infuzích, ale na potrat se kvůli tomu fakt obvykle nechodí. ![]()
@Markéta80 píše: Více
Ale ona by přece neměla být těhotná.. Ona přece užívá tu antikoncepci!! ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Stále jsem nějak nepochopila. Psala, že je na dítě a na všechno sama. Tak nevím, jestli pan otec není protože jí ho vzal osud, nebo není, protože ji nechal ![]()
@Dahlia0409
Z toho, co psala, jsem pochopila, že se s ní rozešel.
Odkud jsi? Obrať se na nejbližší pobočku Centra duševního zdraví ![]()
Vše jde řešit a oni Ti pomohou najít cestu, nasměrují Tě.
@saddreamer píše: Více
Na mě to spíš působilo, jak kdyby nebyl. Proto je na tom tak psychicky zle, že ji posílal k psychiatrovi, ale nevím právě
@someargue píše: Více
Ony mohou dítě porodit i klasicky v porodnici a hned se ho vzdát. Mají tak i jistotu, že bude o ně i o dítě postaráno.