První stříhání strojkem, můžeme?

154
2.7.16 12:13

První stříhání strojkem, můžeme?

Malému bude 11 měsíců a přemýšlíme s přítelem že by jsme ostříhali strojkem. Má to všelijak zkroucené a hlavně se šíleně potí teď v těch vedrech. Myslíte, že už muzeme? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3451
2.7.16 12:19

A proč by jste nemohli? :nevim: otázka je, jestli dítěti nebude vadit to „hrčení“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
2.7.16 12:20

Proč byste nemohli? :D Kvůli pověře, že stříhat až po roce? :D Teď už jen otázka, jak moc bude spolupracovat, jak moc bude potřeba použití síly. Ale vesele do toho. Letní sestřih strojkem je nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455

@Lucc23 Určitě můžeš, já tak kluky stříhám odmala, záleží spíš jestli se nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62

Proc byste nemohli? Pokud se nebude bat a moc vrtet, tak do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317

Jako vlasy se nemají stříhat do roky, takže jestli nejsi na pověry tak stříhej. Ale jak bylo napsáno je otázka jak to zvládne. U nás měl syn se strojkem problémy do 2 let, nyní ve 4 ho zvládá konečně v pohodě, do té doby byl vždy nešťastný ze stříhání. Dcera v roce v pohodě, a nyní chodí sama ať ji ostříhám, teď už teda nůžkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.7.16 12:21

Taky jsem stříhala brzo, prcek teda vypadal jak švejk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
2.7.16 12:22

Maleho beru strojkem, nuzkami to hrozne trva. Nejdriv si se strojkem hrajte, blbnete, az pak strihejte. A vem to na nejdriv na zkousku s delsim nastavcem, kdyby si to v pulce strihani rozmyslel :D, pak zkracujte. Malemu se vzdy uvevi. S delsimi vlasky se poti a porad si drbe hlavicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19575
2.7.16 12:25

Pustila jsem malymu pisnicky. Zkusila jsem, jestli se neboji toho vrceni a uz to jelo. Vysledek super a nemusi se tak parit chudacek. Jo a vzala jsem to nejdriv na tu nejdelsi delku. A pak jsem to projela na malinko min. Kdyby nahodou, aby nebyl holohlavej. :-) malymu myl presne rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
2.7.16 12:28

Dvouletaka nechavame strihat strojkem, snasi to mnohem lepe nez nuzkami. to bylo delsi a vztekal se u toho. strojkem je to sup sup. minule jsme to lehce projeli i pulrocnimu, sem tam mu tam trcely takove delsi vlasy, tak jsme to srovnali. nebal se vubec. a na poveru do roka kaslu, hlavne at se diteti nepoti hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.7.16 12:29

Taky jsme vzali pred rokem masinkou, na 8mm. Babicka plakala po kudrlinkach :roll: ale synovi se ulevilo a hned lepe vypadal.Jako kluk a ne mimino.
Ale ja herodeska vzala v roce na jezka i dceru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
2.7.16 12:37

Syna jsem stříhala sice nůžkami, ale už cca 5krát. Je mu 11 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.7.16 12:41

Mně teda kadeřnice vždycky říkala, že malé děti se strojkem stříhat nemají, neb jim to ničí vlasy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.7.16 12:45

@Tamtama To ti zrejme rekla proto, abystek ni nadale chodili na strih a nemusela se jit past :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
2.7.16 12:52

Klidně ostříhej, prostřední syn měl fakt háro takže první stříhání bylo už ve 3m. teda jen jsme to zastřihla aby mu to nešlo do očí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí