Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Jde o dost choulostivou věc. Před 4 dny jsem měla svoje poprvé a bolelo to hodně, ale během dne jsme to zvládli ještě několikrát, časem se bolest snižovala. Jak říkám jsou to 4 dny a já cítím tam dole pořad bolest (styk jsem od té doby neměla), bolest není nijak hrozná, ale trochu mě to znervózňuje. Myslím, že je to asi jen podrážděné, protože jsme to během toho dne stihli 6× a to včetně poprvé, což jsem zjistila že není úplně běžné a tak cítím lehkou bolest asi kvůli tomu. I tak by mě zajímalo stalo se vám to? Máte s tím nějaké zkušenosti? Případně co vám pomohlo?
Děkuju mockrát za jakékoliv rady, nebo typy. ![]()
Při frekvenci šestkrát za den to může pobolívat i zkušenou pionýrku
![]()
Nevím, co by mohlo pomoct, možná tak obklad.
A jestli si poraněná nějak, tak gel z dubové kůry (trochu štípe, ale hojí, používají ho ženský po porodu na jizvy a pod.), ale tak špatně na tom doufám nejsi ![]()
Dám ti příklad: Když si nikdy necvicila a vlezes do posilovny a budeš tam několik hodin makat, tam tě bude taky vše několik dní bolet. Se sexem je to stejny.
Zkus nahřívat v teplé vodě sprchou až horkou, do teploty do které ti to bude přijemný, ale at se zas neopaříš ![]()
@onajeblond Obklady zkouším už třetí den a je to lepší, ale pořád ne 100%, ale děkuju ![]()